A Médiaunió Alapítvány szeretné összegyűjteni és bemutatni a koronavírus-járvány pozitív tanulságait, a családok összetartását, az emberek egymást segítő viselkedését, a társadalmi szolidaritást, ezért pályázatot hirdet a legszebb, leghumánusabb történetek összegyűjtésére, amelyek közül néhányból kisfilmet is forgat.

Példamutatásról, kitartásról szóló történeteket keresnek a koronavírus időszakából

“A világjárvány Magyarország lakosságának életét is átalakította, és sok családot ért veszteség. Sokan voltak azonban, akik példamutatásukkal és kitartásukkal a legnehezebb időszakban is erőt adtak családjuknak, szeretteiknek” – közölte az alapítvány csütörtökön az MTI-vel.

A pályázatokat a Felemelőtörténetek.hu oldalon lehet elküldeni szöveges fájlok, fotók, videolinkek feltöltésével, az oldalon található adatlap kitöltésével.
Koronavirus Pozitiv Tortenetek Mediaunio Alapitvany
Sokan Voltak, Akik Példamutatásukkal És Kitartásukkal A Legnehezebb Időszakban Is Erőt Adtak Családjuknak, Szeretteiknek / Fotó: Social Cut / Unsplash

Kisfilmekkel akarják bemutatni, mi jót hozott a járvány

A szervezet szeretné emellett bemutatni azokat a sikeres kezdeményezéseket és programokat, amelyek az elmúlt hónapokban segítették a közösségeket és a családokat.
A pályázatokat július 31-éig várják; a kiválasztott történetek alapján készített kisfilmeket ősszel sugározzák majd országos és regionális televíziók.
A kampány első kisfilmje a Médiaunió YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is megtekinthető – áll a közleményben.

Neked mi a kedvenc élményed a járvány idejéből? Közönségszavazásra bocsátja a járvány pozitív élményeit bemutató legjobb fotókat a PTE

A PTE fotópályázatára olyan képekkel lehetett nevezni, ami a járvány pozitívumait mutatja be.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet