A tetoválóművész kétszer is nekifuthatott az alkotásnak, mindkétszer ugyanazokat a hibákat követte el.

Pedig nem volt olcsó

Lyss Lampitt magára akarta tetováltatni elsőszülött lánya kézlenyomatát, el is ment egy stúdióba, és kifizetett 104 fontot (kb. 45 ezer forint) a tetkóért. A végeredmény viszont köszönőviszonyban sem volt azzal, amit szeretett volna – írta a Mirror.

Lanya-Kezlenyomatat-Akarta-Tetovalni-Nem-Azt-Kapta
/ Fotó: Newsflash
Az anyuka elmondta, hogy profi tetoválást szeretett volna, árnyékolással és ujjlenyomatokkal, mintha a baba tintába tenyerelt volna és úgy ért volna hozzá.

Egyáltalán nem ilyen tetoválásra számított

A tetoválóművész alkotása azonban inkább úgy fest, mintha maga a kisbaba csinálta volna.

Azt hittem, csak a vázlatot készítette el, és majd utána csináljuk az árnyékolást, de amikor azt mondta, hogy végeztünk, nagyon ideges lettem! Ez lett volna az elsőszülött lányom első kézlenyomata, de elrontotta

– nyilatkozta.

A férje sem járt jobban, a tetoválóművész szinte lemásolta azt, amit az anyukának csinált. Lampitt annyira csalódott volt a tetoválás miatt, hogy megfogadta, soha többé nem tér vissza a tetováló szalonba. Ellenben azzal a nővel, akiről úgy számoltunk be, mint aki nem bír leállni a tűvel. Hihetetlen, milyen változáson ment keresztül – szemgolyójának befestésébe megvakult.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.