A névtelen légiutas-kísérő Twitteren tette közzé a figyelmeztetését, amelyben azt mondta az embereknek, hogy ne vegyék le a cipőjüket, amikor vécére mennek, mivel a víz a padlón valójában vizelet.

Riogató figyelmeztetések

Ha nyaralni megy valaki, a napsütéstől az étkezésig sok mindenre lehet számítani, de az odautazás általában nem túl szórakoztató. Miközben élvezhetne egy italt és nézhetne tévét, egy kis fémcsőbe belezsúfolódik sok más emberrel – kezdte a cikkét a Daily Star.

Ez azt jelenti, hogy gyakran mások preferenciáitól függ – az elsöprő parfümtől a hangos fejhallgatóig. De néhány utasszokás bosszantó, néhány pedig egészen undorító, ahogy a légiutas-kísérő személyzet egyik tagja kiemelte a Twitteren.

Kapcsolódó cikk

Az “unfiltered flight attendant” nevű profil legutóbb egy olyan gyakori utasviselkedés miatt akadt ki, amely nagyon nem tetszett neki. A stewardess egy posztot tett közzé a gépen egy cipő nélküli férfi képe mellett.

Tévhitben élnek az utasok

A feliratban a légitársaság dolgozója azt mondta, hogy zokniban lenni a repülőn óriási hiba, egy nagy nem.

Valójában azt hiszi, hogy a mosdó padlója tiszta, vagy még jobb, hogy víz van azon a mosdópadlón? Kezdésként beszéljünk a szőnyegről, NEM TISZTA. Feltételezzük, hogy valójában vizeletről van szó. Tehát mindenkinek, aki megpróbál kényelembe helyezkedni és cipő nélkül vándorolni a repülőn, azt javasoljuk, hogy vigyen magával papucsot vagy egyebet

– magyarázta posztjában.

A névtelen légiutas-kísérő további panaszai között szerepeltek az utasok, akik nem viselték helyesen a maszkjukat, és olyanok is, akik nem ülnek le, amikor a kapitány azt mondja nekik, hogy turbulenciára számítsanak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk