Előkerült a felvétel, amin a gyilkos péntek este azt a véres táskát húzza maga után New York utcáin, amiben az 51 éves G. Orsolya feldarabolt teste volt.

Mint beszámoltunk róla ebben a cikkünkben, a magyar nő holttestére egy kutyát sétáltató férfi bukkant rá. A járókelő először azt hitte, hogy egy próbababa van a táskában, később tudatosult benne, hogy egy valódi holttestet rejt a sporttáska.

Több biztonsági kamera is rögzítette, ahogy egy ismeretlen péntek este azt a véres táskát húzta maga után New York utcáin, amiben a meggyilkolt G. Orsolya feldarabolt holtteste volt.

Szinte egész Amerika a rejtélyes gyilkosságról beszél, miközben a rendőrök a családtagok szerepét is vizsgálják.
Gaál Orsolya Magyar Nő Meghalt Sporttáska New York
/ Fotó: Nypd

Úgy tudni, az 51 éves édesanya azt mondta az otthon maradt 13 éves fiának, hogy elmegy megnézni egy előadást péntek este. Ez idő alatt a nő férje és idősebb gyermeke egy családi kiránduláson voltak, őket a rendőrök értesítették.

A PIX11News szerint, amelyet a Daily Mail szemlézett, a gyilkos hozzáfért a nő telefonjához, és egy hátborzongató üzenetet küldött a férjének: “Az egész családod következik.”

Kapcsolódó cikk

G. Orsolyát a szomszédja péntek este még látta sétálni a kutyájával – másnap reggel bukkantak a maradványaira az utcán, nem messze a házától.

A The New York Post úgy tudja, hogy a nő péntek este a barátaival volt a városban. Szombat hajnali fél öt körül készült egy biztonsági felvétel arról, hogy valaki a holttestét tartalmazó táskát a járdán gurítja lefelé.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.