A McDonald's rajongói felháborítónak nevezték, hogy a népszerű termék nem tért vissza az étlapra az Egyesült Királyságban.

A karácsonyi menü miatt tűnt el

A vásárlók azon dühöngnek, hogy a Chicken Legend nem jött vissza, annak ellenére, hogy a visszatéréséről beszéltek. A gyorsétterem-óriás még novemberben eltávolította a hamburgert, hogy helyet adjon a karácsonyi menünek – írta a Daily Star.

A rajongók azt feltételezték, hogy ez egy átmeneti döntés volt, és a Chicken Legend visszatér. A lánc azt mondta, hogy a Chicken Legend termékcsalád januárban érkezhet vissza, miután az ünnepi válogatás december 28-án véget ért.

Az ínyencek most egyre türelmetlenebbek és azt követelik a McDonald’s-tól, hogy hozza vissza, amilyen gyorsan csak lehet.

Frusztrációjukat egyértelműen kifejezték a Twitteren

Kommentek és jelölések ezrei lepték el a királyságbeli üzletlánc Twitterét. Mindenki a Chicken Legend felől érdeklődik, de vannak, akik igencsak magas hangot ütnek meg.

Mikor hozzátok vissza a Chicken Legendet @msdonaldsuk, ez jelenleg nemzeti felháborodás

– írta az egyik rajongó.
Többen írják, hogy teljesen kétségbe vannak esve, van aki otthonában állítólag térden csúszva könyörög a gép előtt. Miközben kitértek arra is, hogy az új vegán burger bezzeg kapható.
“Van McPlant, de nincs Chicken Legend? Kapaszkodj” – szólt a felháborodás.

A Daily Star megkereste a McDonald’s-t, de a lánc nem tudott választ adni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.