Nagy Ervin a tanártüntetésekkel kapcsolatban kritizálta a kormányt, ami miatt oda-vissza üzengetésbe kezdtek Rákay Philippel.

Nagy Ervin azt nyilatkozta a kormányellenes tüntetésekkel kapcsolatban, hogy ha Franciaországban fújnának le diákokat, lángolnának az utcák. Rákay Philip erre a kijelentésre reagált, mire a színész azt vetette a szemére, hogy nemrég személyesen is találkoztak, de akkor nem fogalmazta meg a kritikáját. “Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít”.

A színész a Telexnek adott interjúban mesélt az összetűzésről, amit a 24.hu szemlézett. „Ahol felnőttem, és valakit seggbe rúgtak egy kocsmában, ott nem az a divat, hogy arrébb sétálunk. Ha becsmérelnek, az embert kihívjuk a kocsma elé – vagy ha az anyánkat szidja. Én ebből a kultúrából jövök, és nem is fogok megváltozni” – kezdte a mondandóját.

Én elvinném Ózdra, hogy lássa ezt az országot. Meg kéne nézni Ózdot is az aranymercivel. Szerintem ez hiányzik neki, mert akkor lehet, felfogná, milyen pofátlanság, hogy aranymerciből, lehúzott ablakkal kisercintek a 200 ezer forintot kereső tanárokra. A jobboldali tanárokra is.

“Nem elég, hogy közpénzen milliárdos vagy, de még rá is köpsz azoknak a fejére, akik minden nap a gyerekedet tanítják. Remélem, ez azon az oldalon is kiveri a biztosítékot” – magyarázta, hozzátéve, hogy az ő lelkiismerete tiszta, és nem kell az emberek reakciójától tartania, amikor felszáll a buszra vagy a villamosra.

Marha büszke vagyok arra, hogy buszozom, kettes villamosozom, a nép között járok, és nem a politikával akarok jóban lenni, hanem az emberekkel. Én fel merek szállni, beszélgetek, vitázok.

“Megszólítanak, most úton-útfélen megállított mindenki, hogy ellen mertem állni a teljes meghülyítésnek. A kurázsit akceptálják, díjazzák az emberek” – tette hozzá.

Én jól érzem magam abban, hogy a 10 millió ember közül az egyik vagyok, velük vagyok, velük akarok élni, nem pedig valami feudális valamiben, amiben felhőkről lehet lenézni a magyar valóságra.

“Ez egy tévút, politikailag is, művészileg, de legfőképp emberileg” – jelentette ki.  

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.