A férfit teljesen felkapták a TikTok platformján, miután megosztotta történetét a felhasználókkal. Szerencsére már csak egy veséje van, nem tud többet adományozni.

Az anyóst megmentette, a kapcsolatot nem sikerült

Uziel Martínez, a mexikói Baja California tanára egy klipben elmagyarázta, hogyan segített hősiesen megmenteni élettársa anyját a szervadományozásával. Ám az anyósának adott vese nem volt elég ahhoz, hogy megmentse kapcsolatát, aminek a műtét után heteken belül vége lett – írta a Daily Star.

Adományoztam egy vesét az anyjának, elhagyott, és egy hónappal később férjhez ment

– egészítette ki történetét a férfi.
Az első klipet több mint 14 millió alkalommal nézték meg, és sok TikTok-felhasználó sietett, hogy kifejezze együttérzését.
“Ne nézz olyan szomorúan, egy nagyszerű úriembert veszített el. Menj előre, és találd meg a tökéletes nőt, aki értékel téged” – kommentálta egy felhasználó.

Túl van már az eseten

Egy másik videóban Uziel megköszönte a közösség támogatását és elmondta, hogy túl van az incidensen, nem haragszik már az exére.
“Tulajdonképpen jól vagyok, érzelmileg rendben vagyok, szerintem ő is. Nincs semmim ellene, jóban vagyunk. Nem vagyunk barátok, de nem is utáljuk egymást. Nem gondoltam volna, hogy ez kicsúszik az irányítás alól” – tette hozzá.
Valaki könyörgött Uzielnek, hogy ne kövesse el újra ugyanazt a hibát, de viccelődött, hogy most már nincs másik veséje, amit eladományozhatna.

Mint arról beszámoltunk, a TikTok nagyon népszerű platform, amelyen rengeteg történet lát napvilágot. Ez pedig nem csak az információk miatt fontos, hanem egymás támogatásában és a pozitivizmus terjesztésében is nagy szerepe van.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet