Orbán Viktor megígérte, minden magyar ember számíthat majd a kormányra, „függetlenül attól, hogy mely pártot támogatta bizalmával, és mely pontján él az országnak”.

Megérkezett a magyar miniszterelnök legújabb üzenete a vakcinaregisztrációnál megadott e-mail címekre – szúrta ki a 24.hu.

A Rogán Antal vezette Kormányzati Tájékoztatási Központ legújabb hírlevelében a kormányfő az [email protected] e-mail címről küldött üzenetében köszönetet mondott mindenkinek, aki április 3-án részt vett a parlamenti választáson és a népszavazáson.

„A magas részvétel a magyar demokrácia erejét bizonyítja, és biztosítja az újonnan megalakuló Országgyűlés erős felhatalmazását. Az eredmények egyértelműek. A magyarok békét és biztonságot akarnak. Az új kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik majd, hogy érvényt szerezzen akaratuknak” – üzente Orbán.
Azt is ígérte, minden magyar ember számíthat majd a kormányra, „függetlenül attól, hogy mely pártot támogatta bizalmával, és mely pontján él az országnak”.

Mint ismert, a kormány előszeretettel küldött politikai tartalmú leveleket azoknak, akik a koronavírus elleni oltásnál azt választották, hogy szeretnének hírlevelet kapni. 

Annak ellenére történt ez, hogy a kormány azt ígérte, ezen a fórumon kizárólag a vírussal és az oltással kapcsolatos információkat osztanak meg.

A Kúria törvénysértőnek találta ezt, ám döntését az Alkotmánybíróság megsemmisítette és alaptörvény-ellenesnek nevezte.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet