Meghalt Royana Black, a Brighton Beach Memoirs 47 éves színésznője 

A Brighton Beach Memoirs és a Raising Miranda színésznője, Royana Black 47 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában, melyet egy súlyos leukémiával való küzdelem előzött meg. 

47 éves volt

Royana Black július 14-én hunyt el Los Angelesben, egy igen komoly leukémiával folytatott küzdelmet követően, írja a The Hollywood Reporter. A szomorú hírt családja jelentette be. 

royana black
47 éves korában hunyt el Royana Black / Fotó: Getty Images

Royana Blacket a Brighton Beach Memoirs és a Raising Miranda jeleneteiből ismerhetjük. 1973. március 1-jén, a New York-i Poughkeepsieben született. 1994-ben Yale intézményében diplomázott viktoriánus irodalomból. 

Fiatal tehetség 

Royana Black színészi pályafutását igen korán kezdte. Mindössze 10 éves volt, amikor csatlakozott Neil Simon Brighton Beach Memoirs stábhjához 1983-ban, ahol a kis Laurie szerepét kapta. 1988-ban a Raising Miranca CBS-sorozatban tűnt fel, melyet kilenc epizód után nem sugároztak többet. 

Meghalt Regis Philbin Emmy-díjas tévés műsorvezető

88 évesen meghalt az amerikai televíziózás egyik legendája, Regis Philbin, aki a számítások szerint 16 700 órát volt képernyőn hosszú karrierje során, ezzel rekorder az Egyesült Államokban – írta a . Az ötvenes években kezdett dolgozni a The Tonight Show-n, majd a The Joey Bishop Show következett. Philbin országos ismertsége a Live!

Az utóbbi időben több neves előadótól és alkotótól is búcsút kellett mondanunk. 102 éves korában hunyt el Frank Popper, a digitális művészet forradalmára, 91 évesen pedig a világhírű, magyar származású grafikus, Milton Glaser, aki többek között az I♡NY logóját tervezte. Meghalt Keith Sonnier, a ’60 évek posztminimalista művészeti élet meghatározó szereplője, de életét vesztette Peter Green is, a Fleetwood Mac zenekar társalapítója. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból