Sia elárulta: nem egy, hanem két tizenévest fogadott örökbe és imádja őket

Már nagykorúak voltak, éppen kikerültek a gyámügyi ellátás alól.

Nagy gyerek, nagy gond?

Sia, a rejtőzködő énekesnő nemrégiben elárulta, hogy mégsem úgy van, ahogy azt eddig tudta a világ: nem egy, hanem két tizenéves srácot fogadott örökbe tavaly, írja a Nine. A mostanában gigamasnikkal mutatkozó ausztrál sztár az egyik hazai csatornának adott interjújának beharangozójában beszélt a két fiáról. Még a műsorvezetőt is sikerült meglepnie, hiszen eddig mindenki úgy tudta, Sia egyetlen fiút vett magához.

Sia Orokbefogadas
Sia / Fotó: Gregg Deguire / Getty Images

„Két fiatalt fogadtam örökbe tavaly. Mindketten 18 évesek voltak, most már 19. Éppen kinőttek az állami gondoskodás kereteiből. És imádom őket!” – árulta el a Chandelier 44 éves énekesnője. Azt is elismerte, hogy a koronavírus-járvány komoly kihívások elé állította a srácokat, de családként közösen átvészelték a nehézségeket.

Rihanna az anyaságról: Három-négy gyereket szeretnék, akár egyedül is

Rihanna kerül a brit Vogue magazin májusi számának címlapjára, és ennek apropóján készült egy interjú is vele a tíz éves terveiről. Többek között az anyaságról is szót ejtett. „Szeretnék majd gyerekeket, hármat vagy négyet” – mondta a 32 éves énekesnő majd gondolkodás nélkül vágta rá a kérdésre, hogy akár egyedül is vállalná-e: „Hát hogyne!”

„Mindkettejük szerint nagyon kemény ez az időszak. De olyasmikkel foglalkoznak, amiket igazán élveznek, ami a javukra válik. Rengeteg dolgot tanulnak most, ami nagyon jót tesz nekik” – nyilatkozta az énekesnő.

Elejtett infókból derült ki

Még egy korábbi, januári GQ-cikkből derült ki, hogy Sia örökbefogadás révén anya lett. Az énekesnő akkor hozta nyilvánosságra a hírt, amikor DJ Diplóval való munkakapcsolatáról vallott, akivel a brit rapperrel, Labrinth-tel megalapították az LSD együttest.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A közös munka nagy része azzal telik, hogy ellenállunk a szexuális vágyainknak, hogy ne tegyük tönkre az üzleti kapcsolatunkat, mert Diplo borzasztóan szexi. Írtam neki egy üzenetet: „Hali, te vagy a kb. öt emberből az egyik, akihez szexuálisan is vonzódom, de úgy döntöttem, hogy egyedülálló maradok életem végéig, ráadásul most fogadtam örökbe egy fiút, úgyhogy semmi időm sincs párkapcsolatra. Ha esetleg érdekel a kötöttség nélküli szex, akkor jelentkezz![/perfectpullquote]

– mesélte az énekesnő.

Hogyan éli meg a gyerekek pszichéje a koronavírus-járványt?

Egy 8 éves genovai kislány március végén levelet írt az olasz miniszterelnöknek, Giuseppe Conté nek. Azt kérte a politikustól, aki február óta sorra jelentette be az egyre szigorodó kormányzati intézkedéseket, hogy engedje meg a gyerekeknek, hogy napi egy órára kimehessenek levegőzni. „Nagyon nehéz időszak ez most mindenkinek, de a gyerekek bírják a legnehezebben.

Arról nem szól a fáma, hogy a fiatalemberek hogyan viszonyulnak örökbefogadó anyjuk művészetéhez vagy a Tiger King-paródiájához, egyik legutóbbi projektjéhez. Sia, teljes nevén Sia Furler két évig élt házasságban Erik Lang filmes szakemberrel, mielőtt 2016-ban elváltak.

Az örökbefogadás témájáról is olvashat az érdeklődő Grecsó Krisztián Libri-közönségdíjas művében, a Verában, aki pár hónapja szintén örökbefogadó szülő lett.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból