Az amerikai férfi azt állítja, több alkalommal elrabolták az ufók

Steve Colbern azt állítja, többszáz alkalommal találkozott az idegenekkel, akik olyan chipet ültettek a karjába, amely szabályozza a gondolatait is.

Nulladik típusú találkozás az ufókkal

Steve Colbern házassága is tönkre ment és a munkáját is elvesztette, miután a földönkívüliek több alkalommal is elrabolták, állítja az amerikai állampolgárságú férfi. A Mirror úgy tudja, a karjába chipet ültettek, ezután megváltozott a világlátása is.

Colbern azt nyilatkozta a Daily Star riporterének, hogy többszáz alkalommal elrabolták kis szürke lények. Először azt vette észre, hogy a kertje fölött kering egy ufó, majd egy zöld fénynyaláb behúzta az űrhajó belsejébe. Ott egy orvosi helyiségbe került, ahol lefektették, majd miután visszakerült a Földre, minden megváltozott körülötte. Colbern úgy véli, hogy az ufóban beültetett implantátum miatt fordult fel az élete.

Ufo Elrablas Chip Beultetes

„Egy hosszúkás eszközzel végezték a beültetést: az acélcsőszerű feléből optikai szálak uv-fénnyel világítottak, a másik végéből pedig a chipeket ültették be az alanyba” – írta le részletesen, hogyan zajlott a beültetés.

Miután visszatért a Földre, Colbern azt vette észre, hogy megváltozott az életszemlélete: már kevésbé érdekli, mit csinálnak embertársai. Azt is megjegyezte, hogy bár feleségét is elrabolták a földönkívüliek, a házassága is az ufók miatt ment tökre. Az asszony ugyanis nem igazán örült az idegenek látogatásainak, és a férfit okolta az ufók miatt.

Az ufók miatt megváltozott az élete

Colbern természetesen igyekezett a paranormális kalandok végére járni, de kirúgták a munkahelyéről, amikor a cég eszközeivel próbálta meghatározni, mit ültettek belé az ufóban.

„Az utazások felnyitották a szememet. Úgy érzem, hogy nem csak a jelentéktelen kis bolygóra kényszerült emberi társadalom, hanem az egész galaktikus, idegen civilizáció része is vagyok. Néha nem is tudom, melyek az én valós érzéseim és melyek azok, amelyeket az idegenek ültettek belém” – mesélte a férfi egy podcastben.

Az utóbbi években egyre több hitelesnek tartott tudós vallja, hogy a Földön kívül is léteznek civilizációk.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk