Szájer József botránya külön bejegyzést kapott az Urban Dictionaryben

Nem csak a világsajtót érdekelte Szájer József lemondott EP-képviselő botránya, hanem a világ legismertebb szlengsztórátát is.

Belgium Barbeque

A világ első számú online szlengszótárában, az Urban Dictionaryben is külön bejegyzést kapott Szájer József lemondott EP-képviselő és az ominózus házibuli.

Szajer Jozsef Orgia Szexbotrany Urban Dictionary Szotar Belgium Barberque
Szájer József lemondott EP-képviselő / Fotó: Getty Images

A szlengszótárban a “Belgium Barbeque” nevet kapta az eset.

Amikor 20 vagy több résztvevő diplomáciai mentességet kiabál egymásnak a rendőrök kiérkezésekor egy meleg szexpartin magyar diplomatákkal

– írták magyarázatként.

A bejegyzés szerint a vonatkozó kifejezés a “sausage party”, vagyis a kolbászfesztivál, amit olyan bulikra szoktak használni, amelyen csak férfiak vannak.

A poszton kilenc pozitív értékelés van, és alatta az Urban Dictionary azt reklámozza, hogy rendeljünk Belgium Barbeque feliratú bögrét.

Meleg orgián vett részt Szájer

A héten kiderült, Szájer József azért mondott le az EP-képviselői mandátumáról, mert a kijárási szabályokat megszegve részt vett múlt péntek este egy szexpartin, ahol döntő többségben férfiak voltak. A politikus a helyszínről menekülni próbált egy ereszcsatornán, de a rendőrök megállították. Az ügyészség közlése szerint drogot találtak a táskájában, bár Szájer tagadta, hogy az az övé lenne.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A botrány következtében a politikus kilépett a Fideszből is, amit a miniszterelnök az egyetlen helyes döntésnek tartott. 

Mint beszámoltunk róla, a magyar közszolgálati média igyekezett kendőzve beszámolni az esetről, ráadásul nem címlapon. Ellentétben a világsajtóval, ahol nagy figyelmet fordítottak az ügynek

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból