Itt a tavaszi megújulás ideje, ráadásul tombolnak a hormonok is – tálcán kínálkozik tehát az alkalom, hogy (még jobban) felforrósítsátok az együttléteket néhány dögös, kevésbé megszokott szexpóz bevetésével.

Az előjáték kihagyhatatlan

Legjobb Szexpozok Tppek Trukkok Velemenyek

Noha a kijárási korlátozás a randizást hátráltatja, vannak módszerek, ami segít átlendíteni ezen. Kreatív fiatalok egészen újszerű módon igyekeztek randira hívni egymást. De úgy tűnik, trend lehet a videórandi is. Ebben a cikkünkben annak a 6 nőnek a vallomását osztottuk meg veletek, akik elmesélték, hogyan és miért engedtek a vágyaiknak a karantén idején. De vannak, akik szexpartikra használják a koronavírus-járvány időszakában a Zoom nevű applikációt. Ez ellen maga a cég is fellépett intézkedéseivel.

Így támogatta a nők szexuális boldogságát a szocializmus

A Why Women Have Better Sex Under Socialism (Miért jobb a nők szexuális élete a szocializmusban?) című könyv szerzőjével, Kristen Ghodsee-vel készített interjút a . Az amerikai egyetemi tanár arról beszélt, milyen összefüggéseket fedezett fel a baloldali szociális intézkedések kiterjesztése és a párkapcsolatok minősége, és ennek következtében a kielégítőbb szexuális élet között.

Na, de vissza a szóban forgó cikkünk témájához! Először is nagyon fontos, hogy már az előjáték is vérforraló legyen. Hosszúra nyújthatod például olyan trükkök alkalmazásával, mint egy szexi email vagy dögös fotó küldése napközben – hidd el, már a várakozástól izgalomba fog jönni.

Ha pedig igazán ismered a tested, azt, hogy mire hogyan reagál, annak megfelelően tudod alakítani az együttlétet. Örök igazság: ha te önfeledten, gátak nélkül élvezed, ami történik, máris nyert ügyed van. Add át magad maximálisan a pillanatnak, és mindkettőtöknek felejthetetlen élményben lesz része!

Fordított cowgirl

Pattanj nyeregbe, de ezúttal a pasidnak háttal! Ez egy igazán domináns pozitúra, ahol a gyeplő ezúttal a te kezedben van, ráadásul nincs szemkontaktus, így az érzékek szerepe még jobban felerősödik. Párod kedvére legeltetheti szemét a formás csípődön, és hidd el, nagyon tetszeni fog neki a látvány, ahogy ritmusosan mozogsz az ölében. Simogasd bátran a csiklódat aktus közben, hogy fokozd a gyönyöröd kívülről is!

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát el tudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…

A maximális élvezet titka ennél a póznál az erős mélyizmokban rejlik. Szorítsd össze a medencealapi izmokat, miközben a párod benned van – de vigyázz, mert nagyon hamar euforikus orgazmust okozhatsz neki!

Emelő pozitúra

Filmek vérforraló szexjeleneteit idézi ez a póz. Ehhez egy nem túl magas, de az ágynál magasabban fekvő felületre lesz szükségetek. Jó szolgálatot tud tenni a mosógép vagy egy asztal, amire partnered felültet magával szemben, és a behatolás mélységét és sebességét teljes mértékben ő szabályozza.

Kifejezetten élvezetes tud lenni ez a póz, hiszen valamelyest alulról, átlósan történik a behatolás, amivel az igazán mélyen fekvő erogén pontjaidat is végig tudja masszírozni a péniszével. Apró, kéjes medencebillegtetéssel tudsz változtatgatni a behatolás szögén, így hüvelyed falának minden négyzetmilliméterét stimulálhatod.

Kezdjétek lassú, egyre mélyülő mozdulatokkal, amíg a megőrülés szélére nem sodrótok, aztán beleengedve magatokat a vadító tempóba, hagyjátok kiteljesedni az érzést a kirobbanó gyönyörig.

Misszionárius másként

Ha a klasszikus felállás hívei vagytok, de vágytok valami újításra, próbáljátok ki ezt: párod föléd hajolva hatol beléd, de a kulcs itt nem a mélységben rejlik. Éppen csak pénisze végével mozog benned, lassan, őrjítően, hiszen jóval feljebb fekszik, mint a hagyományos misszionárius pózban: vállai nagyjából a te arcod magasságában vannak.

Ha kívülről szokott rád találni az orgazmus, akkor biztosan kedvelni fogod ezt a pozitúrát, hiszen különösen a csikló kap ebben a testhelyzetben ingerlést. Lassú, de biztos orgazmushoz vezethet, hiszen csiklódon felül a szeméremdombodnál is folyamatos, élvezetes nyomás alakul ki.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet