10 eset, amikor a természet nagyon csúnyán elbánt az emberekkel

Ember és természet kapcsolata egyre toxikusabbá válik, ami aztán mindannyiunkat sújthat, ha a politikusok nem fognak össze a klímaváltozás megfékezése érdekében.

Mindennapossá váltak a természeti csapások

Ahogy robogunk a klímaváltozás felé, egyre gyakrabban tapasztaljuk, mennyire szélsőségessé vált az időjárás az egész bolygónkon. A médiából folyamatosan kapjuk a híreket hol hatalmas áradásokról, hol megállíthatatlan erdőtüzekről, pusztító hurrikánokról vagy elviselhetetlen hőhullámokról.

A természeti csapások mint egy földrengés vagy vulkánkitörés is a fenti katasztrófákhoz hasonlóan tönkretehetik számos ember addig felépített egzisztenciáját. Az alábbi képeken a Bored Panda gyűjtéséből azt mutatjuk be, milyen közvetlen hatással bírtak a helyiek életére ezek a természeti szerencsétlenségek.

Váratlan zápor

Idojaras Katasztrofa 1

Nyár Angliában

Idojaras Katasztrofa 2

„Ma esni fog, elviszem az esernyőmet”

Idojaras Katasztrofa 3

Földrengés közben jött az igazi földrengés

Idojaras Katasztrofa 4

Jégbefagott busz Norvégiában

Idojaras Katasztrofa 5

Akvárium

Idojaras Katasztrofa 6

„Az volt a házunk”

Idojaras Katasztrofa 7

Vízparti házikó hóviharban

Idojaras Katasztrofa 8

Az ausztrál forróságban megolvadt a kültéri lámpa

Idojaras Katasztrofa 9

Menekülés vulkánkitörés elől

Idojaras Katasztrofa 10

Az emberek nyomására a politikusok is egyre inkább belátják, hogy hamarosan globálisan kell cselekedniük, ha az emberiség meg akarja fékezni a klímaváltozást és annak katasztrofális következményeit, mint amilyenekről a fenti fotók is tanúskodnak.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk