A világ egyik legnépszerűbb rappere, Travis Scott saját italmárka elindításába fogott: jövő márciusban már kapható lesz a CACTI.

A Travis Scott-rajongók már sejtették egy ideje

Travis Scott amerikai rapper-producer bejelentette, hogy beszáll az alkoholos italgyártásba, és CACTI név alatt új márkát indít útjára, írja a Hot New Hip Hop.

Travis Scott Italmarka Alkoholmarka
Travis Scott Amerikai Rapper-Producer / Fotó: Getty Images

A houstoni rapper italmárkáját már a szeptemberben megjelent Franchise című klipjének megjelenése óta rebesgetik.

Travis Scott feat. Young Thug & M.I.A. - FRANCHISE (Official Music Video)

"FRANCHISE" available at: https://TravisScott.lnk.to/FRANCHISEDirected by Travis ScottShot by White Trash Tyler & Jordan HemingwayUS scenes produced by Randy...

Ennek oka, hogy az ital feltűnt az egyik jelenetben, Travis pedig meg is említette a szövegben: “ez CACTI, nem jeges tea”, rappelte.

Háromféle íz

Az új italt az Anheuser-Busch sörfőző vállalat segítségével készítik, és három szódával felöntött ízben lesz kapható, lime, ananász, és eper. 

A CACTI-t Scott tequila iránti szeretete inspirálta, ennek megfelelően a tequila alapanyagát, kék agávét tartalmaz, 7%-os alkoholtartalommal.

Kapcsolódó cikk

“Nagyon büszke vagyok a CACTI-ra, rengeteget dolgoztunk rajta a csapatommal. Fontos volt nem csak a megfelelő íz, de a csomagolás eltalálása is. Mi mindig sajátos életérzést akarunk sugallni a termékeinkkel. Nagy rajongója vagyok a tequilának, ezért erről az oldalról próbáltam megközelíteni az italt. Alig várom, hogy piacra dobhassuk 2021-ben, hogy mások is élvezhessék” – mondta Scott a sajtóközleményében. 

A hivatalos megjelenés valamikor jövő márciura várható.

De az új albumkészítéssel sem marad adós

Travis Scott az idén rengeteg branddel együtt dolgozott, az olyan nagy márkákkal való kollabokból, mint a PlayStation, Fortnite, General Mills és McDonald’s a Forbes számításai szerint egy év alatt közel 100 millió dollárt kaszált. 

Travis Scott Mcdonalds
/ Fotó: Getty Images

A rapper eközben készíti az új, Utopia című albumát is, mely valamikor 2021-ben érkezik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

9 élelmiszer, amit helytelenül mosunk meg

Akik törődnek az egészségükkel, tudják, hogy mennyire fontos megmosni fogyasztás előtt az egyes élelmiszereket. Ez pedig elég egyszerűnek tűnik: csak kinyitod a csapot, és ráengeded a vizet az élelmiszerre.