Hatalmasat kaszált a Trollok a világ körül online forgalmazásban

Contextus

Contextus

Trollok a világ körül három VOD-szolgáltató nézettségi listáján (Amazon Prime, Spectrum, és FandangoNOW) is elsőként debütált, 10 nap alatt 80 millió dollárt kaszálhat csak Amerikában.

A Universal Pictures filmje, a Trollok a világ körül egy maroknyi amerikai autósmoziban is keresett több mint 100 ezer dollárt, írja az IndieWire.

Trollok a világ körül / Fotó: Universal Pictures

A film összességében visszahozhatja a 90-100 milliós büdzséjét, de egy moziforgalmazással ennél jóval többre számíthatott volna a stúdió.

A Netflix nézettségi toplistáján többé nem első a Tigrisvilág című dokumentum-sorozat. Mindazonáltal nemrég megírtuk, hogy a statisztikák szerint a koronavírus-járvány miatt még több időt töltenek az emberek a Netflixen. Ennek oká nem is csoda, hogy a szóban forgó streamingszolgáltató részvényei az egekben vannak a tőzsdén.

A Netflix Párizsban nyitott új irodát, és nagy dobásra készül a franciáknál

A Netflix 2014 óta van jelen Franciaországban, ahol 40 emberrel dolgozik, és 24 francia nyelvű produkciót készített, köztük hat filmet és kilenc sorozatot. Az amerikai televíziós streaming-szolgáltató most Párizsban nyitott új irodát és azt tervezi, hogy több mint húsz francia nyelvű produkciót készít 2020-ban. – írta Reed Hastings, a Netflix vezérigazgatója közleményében, írja a .

Három, a streamingszolgáltatón újonnan debütált mozifilm taszította le: a 2010-es Universal-féle animációs Gru, Michel Gondry 2011-es Zöld lámpás című filmje és a tavalyi Code 8.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Hatalmasat kaszált a Trollok a világ körül online forgalmazásban
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból