Nem tudta feldolgozni a feleségével való elválását, már ezelőtt is fenyegető üzeneteket küldött neki. Most végül kislányával együtt ugrott a vonat elé.

Pszichoterápiás kezelésen is volt előtte

Hat éves kislányával ugrott a vonat elé egy 38 éves magyar férfi Alsó-Ausztriában, mindketten szörnyethaltak. A teniszedzőként dolgozó V. Alex nem tudta feldolgozni, hogy felesége – akit korábban Alsó-Ausztria Szépévé választottak – évekkel ezelőtt elvált tőle – közölte a Tények.

Többször megfenyegette ex-feleségét, hogy megöli őt és a közös gyereküket is, ezért 2 hónappal ezelőtt el is ítélte az osztrák bíróság: 12 hónap felfüggesztett börtönt kapott, és pszichoterápiás kezelésre is kötelezték a próbaidő alatt.

Búcsú üzenetet is hagyott

Mielőtt végzett a kislánnyal és magával, üzenetet küldött a volt feleségének. Azt írta: “Bocsánat! Sajnálom!” – majd elvitte a gyereket egy kietlen helyre a vasúti sínek mellé, és egy száguldó vonat elé ugrott.
Az ott élőket is teljesen megdöbbentette az értelmetlen gyilkosság, illetve öngyilkosság. A férfi mostohaapja megrökönyödve fogadta a híreket, azt mondta, hogy eddig csak a hírekben lehetett ilyeneket olvasni, nem gondolta volna, hogy velük is előfordulhat.

Mint arról beszámoltunk, még 2021 szeptemberében történt egy hasonló eset, amikor egy 54 éves férfi megölte ex-feleségét, volt anyósát és közös gyereküket, majd öngyilkos lett Dunakeszin.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet