A BRAINS nem felejti el, honnan jött

A srácok úgy érezték, itt az ideje egy dalnak, ami ismét angolul szólal meg és kicsit visszakanyarodnak vele a korai BRAINS-gyökerekhez, mielőtt hasonlóan nagy lendülettel rárúgják az ajtót a 2018-as fesztiválszezonra – kezdve a június 1-jei Budapest Parkos estével.

A Kék Ló fesztiválban utazik – I. AZURE Reformművészeti Találkozó

77Qx1Gccenb0Fuaws 1

Az Azure Reformművészeti Találkozó a Kék Ló csapatának szervezésében megvalósuló rendezvény. Célja, hogy az egyre bővülő, de elsősorban Budapesthez kötődő közösségi-kulturális tér értékeit egy barátságos zalai tanya és egy szomszédos gyönyörű völgy környezetével és embereivel kapcsolatba hozza.

Messer Chups: Orosz zombik koncerteznek Budapesten

Club Girl Anike Kopie

A Messer Chups zenéje olyan, mintha az éjszaka furcsa teremtményei kiszöktek volna a napra, hogy egy eszement beach partyn ropják egész nap. A szentpétervári trió psychobilly muzsikája a ’60-as évek surf rockjával ütközteti a B-kategóriás horror- és sci-fi filmeket. 

A színházrajongóknak 2018-ban is Pécsen a helye nyáron! – A POSZT idén ünnepli 18. születésnapját

2117

A Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) a hazai és határon túli magyar színjátszás legnagyobb jelentőséggel bíró országos találkozója. Minden esztendőben a legjobb nagyszínházi és kamaradarabok kerülnek bemutatásra versenyprogramjában. A versenyprogramon kívül a fesztivál tíz napja alatt (június 7. és 16. között) számos egyéb színházi és más társművészeti program került megrendezésre.