Britney Spears visszavágott a gyűlölködő kommentelőknek.

Nem spórolt az írásjelekkel

Kedd este a 38 éves popsztár közzétett egy bejegyzést a közösségi oldalán, amelyen a következő felirat olvasható: „Senki sem figyel alaposabban azoknál, akik ki nem állhatnak.”

britney spears instagram kritikak
Britney Spears / Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Az idézettel azokra a kritikákra reagált, amelyek a március 2. és 5. közötti posztjaira tettek megjegyzéseket, amelyeken egy vörös háttér előtt fehér fürdőruhában pózolt barátjával, a 26 esztendős Sam Asgharival, írja a People.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elolvastam a bejegyzéseimet ért kritikákat….. amelyek azt vetették a szememre, hogy ugyanazt a 15 képet raktam ki a vörös háttér előtt, fehér fürdőruhában. Mindig nagyon nagy izgalommal osztom meg a bejegyzéseimet…. és nagyon szeretem mindannyiótokkal megosztani !!!!! Soha nem volt még korábban fehér fürdőruhám és egyszerűen tetszik a vörös háttér !!!!![/perfectpullquote]

– kezdte Spears az üzenetét. A lap ugyanakkor megjegyzi, hogy Spears korábban szeptemberben is megosztott egy bejegyzést, amelyben úgy tűnik, mintha egy másik, fehér fürdőruhának látszó ruhadarabot viselne.

https://www.instagram.com/p/B9XaAqfg7As/

„Nagyon rosszul esnek ezek a gonosz kommentek …. és azért akartam megosztani, mert nem lenne szabad ilyen rosszindulatú dolgokat írogatnotok olyannak, akit nem is ismertek. Ez kimeríti a bullying fogalmát !!!!!!!” – folytatta.

https://www.instagram.com/p/B97Xd3vAttu/

Spears aztán rátért az új típusú koronavírus-járványra, és arról írt, hogy ezek a nehéz időszakok, mint amilyennel éppen most is szembesülünk, meg kellene tanítsák, hogyan viselkedjünk egymással.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]UI láttam, hogy néhányan kiakadtak a tegnapi lovaglós posztomon …. Nagyon sajnálom, ha ezzel megsértettem valakit. Úgy gondolom, hogy fontos, hogy olyanokat is lássunk, ami boldogságot jelent számunkra a nehéz időkben, és ha egy kicsit lazábban vesszük, az segíthet az embereknek !!!!! Szeretek mindenkit ….. vigyázzatok magatokra …… és legyetek kedvesek egymáshoz !!!!![/perfectpullquote]

– zárta pozitív üzenettel a posztját a ’90-es évek tinisztárja. Nem ez volt az első eset, hogy Britney Spears megszólalt a neki címzett negatív kommentek miatt. Még decemberben elárulta, nem egyszerű továbbra is megosztani az életét a közösségi oldalán, amikor ennyi kritizáló hozzászólást kap.

Megnyílt a Britney Spears múzeum, ahol az ikonikus videóklipek megelevenednek

Megnyílt a Britney Spears múzeum, ahol az ikonikus videóklipek megelevenednek A Britney-rajongók Mekkája lehet a The Zone! A Britney-slágerekből készülő musicalra még várni kell, de a fantasztikus The Zone kiállításra nem! Britney Spears énekesnő olyan slágerekről ismert, mint az Oops!… I Did It Again, a Toxic, az I’m a Slave 4 U és még sok más sláger.

„Kellemes ünnepeket, barátaim!!!!! Imádok posztolni nektek … de nagyon nehéz ezt tovább folytatni, annyi negatív megjegyzést kapok!!! Ha nem tetszik egy poszt …. akkor tartsd meg magadnak a véleményedet és hagyd abba a követést!!! Semmi sem indokolja, hogy ettől eltérj és rosszindulatú megjegyzéseket tegyél, hogy zaklasd az embereket Mindannyian legyetek boldogok és kedvesek egymással az ünnepek alatt is és minden jót nektek !!!!!” – írta még tavaly, az ünnepek előtt.

Napi egy ászana az egészségért

A kommentek sem gátolták meg abban, hogy pozitív üzenetet osszon meg a követőivel. Szerdán bejelentette egy videóban, hogy minden nap közzétesz egy jógapózt az Instagram-oldalán, hogy jobb kedvre derítse az embereket a koronavírus-vészhelyzetben.

Meghan King Edmonds fürdőszobai szelfijével vágott vissza a nevelési módszerét kritizálóknak

„Dögös vagy, anyu! Kit érdekel, mit mondanak az utálatos emberek?” – így kommentálta Tamra Judge Meghan King Edmonds szelfijét, amelyre még Norbinak se lehetne egy szava sem. Hétvégén a háromgyermekes, 35 éves anyuka megosztott az Instagramon egy fürdőszobai szelfit, amelyen fekete bugyiban és melltartóban pózol.

„Ebben a borzalmas, őrjítő és félelmetes koronavírus-járványban, amely az országunkat sújtja nagyon fontos mindannyiunk számára, hogy olyan emberek társaságában legyünk, akik felvidítanak, hogy egészségesek maradjunk, hogy jobb emberekké váljunk. Úgyhogy kedves férfiak, nők és gyerekek a világ minden tájékán, ezentúl minden nap közzéteszek egy jógagyakorlatot az Instagramon. Ezzel arra buzdítok mindenkit, hogy maradjatok egészségesek és váljatok jobb emberré. Mindannyiunkat érint a Korona vírus (sic!) az egész világon ….. hogy minél hamarabb túl legyünk rajta, pozitívnak kell maradnunk és fel kell vidítanunk egymást” – írta a videó mellé.

https://www.instagram.com/p/B94z3sEAFEh/

Ahogy azt már több helyen a ContextUs is megírta, légúti panaszokat és tüdőgyulladást is okozhat a betegség, amely Vuhan városába vezethető vissza. Vuhan fontosabb közlekedési csomópontnak is számít: a 11 milliós városból repülőjáratok százai indulnak és érkeznek, így a vírus gyorsan elterjedt az egész világon egészen tavaly decembertől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egészségügyi vészhelyzetet hirdetett a 2016-os Zika-járvány óta először, majd nem sokkal később már világjárványnak minősítette.

Tévhit, hogy az influenza veszélyesebb, mint az új koronavírus

Ami a szezonális influenzát illeti – túl azon, hogy az influenzavírusok már ismerősek az emberi immunrendszer számára -, ha pusztán a kórokozó számokban kifejezhető tulajdonságait nézzük, akkor is kevésbé tűnik veszélyesnek, mint a COVID-19-et kiváltó SARS-CoV-2 vírus, amely fertőzőbb, halálosabb, és nagyobb eséllyel tarolja le az egészségügyi rendszereket.

Amerikában Donald Trump szigorításokat vezetett be az Európából érkező repülőjáratokra, majd később be is tiltotta a beutazást. A WHO sürgette a kormányokat és a polgárokat, hogy intézkedjenek, hogy megfékezzék a Covid-19 vírus terjedését. Amerikában szerdáig közel 6000 megbetegedést regisztráltak és több mint 100-an vesztették életüket a járványhoz köthető okokból.

Kovács András Péter megalkotta a karanténslágert: Maradok. Itthon

A Maradok. Itthon zenés “karanténsláger” alatt Kovács András Péter azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt. “Igen, a videó előtt hirdetés megy.

A rengeteg koronavírusról szóló cikkünk mellett a WHO által ajánlott megelőző intézkedésekről is írtunk korábban: maradjunk otthon, mossunk kezet minél többször, a könyökhajlatunkba köhögjünk és tüsszentsünk, és ha másokkal találkozunk, tartsuk meg a 2 méteres társasági távolságot!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

goballoon.hu - 2024 július - LinkMarketing - 6

Felkészülés a hőlégballonos repülésre

Ma már nem úgy készülünk egy hőlégballonos sétarepülésre, mint a 2019-ben megjelent “A hőlégballon” című film szereplői, akik az NDK-ból próbáltak megszökni egy ilyen légijárművel.

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.