Auróra

Három az egyben, avagy miért fontos a zenei diverzitás

Mit lehet tenni, ha a Flexible Juice és Hó Márton egy hónapon belül jelentetik meg az új albumaikat? Adekvát a válasz: közös lemezbemutatót szervezni nekik az Aurórába, ahová ráadásul még az LP-debüt előtt álló, ugyanakkor már elég népszerű, sok helyen megfordult zenekart, a METEOt is meghívják.

Megvan, kik zárattatták be az Aurórát?

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a Józsefvárosi Önkormányzat bezárattatta az Auróra KIOSZ és Kert helyiségeket. Lukács Áron, a közösségi ház sajtóosztályának munkatársa csütörtökön azonban levelet kapott a Keresztény Diákok Hálózatának egyik vezetőjétől, aki szerint nekik köszönhető az Auróra bezárása.

Negyed7Negyed8 Fesztivál – Tovább a Múltba

Az idei Negyed7Negyed8 Fesztiválon egy különleges, 8 napos múltidézésre invitálunk benneteket. A nosztalgia sivatagán átkelve, az emlékeink labirintusán keresztül keressük a Nirvánát, és érünk végül rave-be.

13. KDF, avagy Kortárs Drámafesztivál

December 2-án veszi kezdetét a tizenharmadik KDF, vagyis a Kortárs Drámafesztivál a SzínMűHely Alapítvány és a Creatív Média Színházi Ügynökség szervezésében.

Mennyit ér a költészet?

Te mennyit fizetnél egy jó filmért? Gondold csak át, egy nap vajon mennyit költesz cigire, kajára vagy egy korsó sörre a haverokkal! Megvan?