Nem akarták kiszolgálni, és ezen annyira felháborodott, hogy tiltakozásképpen levizelte a kiszolgálópultot.

Először csak vitatkozni kezdett a férfi

Hihetetlen jelenet játszódott le egy gyorsétteremben augusztus utolsó hétvégéjén, a kanadai Port Alberni városában – jelentette a helyi sajtó.

Egy férfi maszk nélkül ment be a Dairy Queen nevű gyorsétterem-hálózat helyi éttermébe, ahol az eladók közölték vele, hogy kötelező a maszkviselet, és nem szolgálhatják ki, ha nem visel egyet.
A férfi vitatkozni kezdett az eladókkal, közölve, hogy nem hajlandó maszkot felvenni, és a vitának azzal vetett véget, hogy a kiszolgálópultra vizelt. Majd elhagyta az éttermet.

Nem sokszor történik meg ilyesmi a gyorsétterem rendőrség szóvivője szerint

A jelenetet egy mögötte várakozó vásárló vette videóra, amit aztán egyik barátja osztott meg a CTV kanadai televízióval. A helyi rendőrség közölte, hogy keresik a férfit, akiről egy biztonsági kamerás felvételt is megosztottak. 

Man refusing to wear mask urinates inside Port Alberni Dairy Queen

Port Alberni RCMP are looking for a suspect who urinated on the floor and counter of the local business after being denied service because he refused to wear...

Mint a kanadai lovas rendőrség szóvivője a CTV-nek, nem sokszor történik meg ilyesmi, és elég drámai kinyilatkoztatás volt az úriember részéről. Azt gondolom, tette hozzá a szóvivő, az embereknek csak hordaniuk kellene a maszkjaikat, vigyázni magukra és udvariasan viselkedni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.