A gyorsétterem pultjára pisilt, mert maszkviselésre kötelezték

Nem akarták kiszolgálni, és ezen annyira felháborodott, hogy tiltakozásképpen levizelte a kiszolgálópultot.

Először csak vitatkozni kezdett a férfi

Hihetetlen jelenet játszódott le egy gyorsétteremben augusztus utolsó hétvégéjén, a kanadai Port Alberni városában – jelentette a helyi sajtó.

Egy férfi maszk nélkül ment be a Dairy Queen nevű gyorsétterem-hálózat helyi éttermébe, ahol az eladók közölték vele, hogy kötelező a maszkviselet, és nem szolgálhatják ki, ha nem visel egyet.
A férfi vitatkozni kezdett az eladókkal, közölve, hogy nem hajlandó maszkot felvenni, és a vitának azzal vetett véget, hogy a kiszolgálópultra vizelt. Majd elhagyta az éttermet.

Nem sokszor történik meg ilyesmi a gyorsétterem rendőrség szóvivője szerint

A jelenetet egy mögötte várakozó vásárló vette videóra, amit aztán egyik barátja osztott meg a CTV kanadai televízióval. A helyi rendőrség közölte, hogy keresik a férfit, akiről egy biztonsági kamerás felvételt is megosztottak. 

Man refusing to wear mask urinates inside Port Alberni Dairy Queen

Port Alberni RCMP are looking for a suspect who urinated on the floor and counter of the local business after being denied service because he refused to wear...

Mint a kanadai lovas rendőrség szóvivője a CTV-nek, nem sokszor történik meg ilyesmi, és elég drámai kinyilatkoztatás volt az úriember részéről. Azt gondolom, tette hozzá a szóvivő, az embereknek csak hordaniuk kellene a maszkjaikat, vigyázni magukra és udvariasan viselkedni.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk