A nő a Babycentre szülői fórumon elmagyarázta, hogyan vetkőzteti le és simogatja párja alvás közben. Beszélt az alvászavarról, a szexszomniáról, amely arra készteti az egyént, hogy önkéntelenül vegyen részt szexuális aktusokban.

Azt mondták neki, hogy ez bántalmazás

“Ez többnyire csak egy enyhe bosszúság számomra, nem csinálja minden este, de átélheti időszakait. Többnyire úgy ébredek fel, hogy megérintik a ruhákat, ő maga is érdekes és tolakodó, kezeim a fehérneműmben. De szinte mindig gyorsan felébredek, és általában erősen meglököm, ami felébreszti, majd nyilvánvalóan abbamarad” – írta a nő.

A nő hiába bízik a párjában, akivel 10 éve együtt van, kiszolgáltatottnak és gyengének érzi magát. Említése szerint volt olyan eset, amikor enyhe behatolásra ébredt fel – közölte a Daily Star.

Azt az esetet is felidézte, amikor hajnali 4-kor lefeküdtek a barátokkal való italozás után és arra ébredt, hogy a férfi szexuális aktust létesített vele.

“Csak néhány másodperc telt el, mire felsikoltottam, ő felébredt és elengedett, de ez volt az első alkalom, hogy féltem” – tette hozzá.

A fórumozok azt tanácsolják, kérjen segítséget

Míg sok fórumozó azt mondta, hogy őt nem lehet hibáztatni, mások aggódtak amiatt, hogy soha nem kapott segítséget az állapota miatt.

“Emlékszik rá? A férjemnek is szexszomnia rohamai voltak, de soha nem emlékezett rá” – számolt be a saját esetéről egy kommentelő.

Nem kell elfogadni a szexuális bántalmazást csak azért, mert azt valamilyen egészségügyi állapot okozza, nem utolsósorban egy nem diagnosztizált állapot. Ne feküdj le vele újra, amíg ezt az állapotot nem diagnosztizálják és kezelik. Ha ez orvosi dolog, akkor ez nem az ő hibája, de az ő felelőssége, hogy tegyen valamit. És nem a tiéd, hogy csak elviseld

– mondta egy másik.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet