Az érzelmek hullámvasútja: előbb a balesetben elpusztult macskáját kellett meggyászolnia az amerikai nőnek, majd egy hihetetlen találkozás állította a feje tetejére az életét.
A Patrcik nevű macska szomorú története a nő TikTok csatornáján látott nyilvánosságot, a “khovi9096” néven posztoló amerikai nő ott tette közzé, hogy a házi kedvencét egy autós gázolta el.
A szerencsétlen állat tetemét a saját kertjében, egy barackfa alatt temette el.
“Ma reggel elástam a macskát” – magyarázza a TikTok-klipjében hallhatóan feldúltan és a folytatás is hasonló hangvételű: “A kib@szott kertben temettem el”.
De vajon miért ilyen indulatos? Az autó sofőrjére talán? Nem, ezúttal nem erről van szó.

Nem sokkal később ugyanis amikor a birtokához vezető úton járt, és hihetetlen dolgot szúrt ki rajta!

A birtokához vezető bekötőúton a Patrcik nevű macska jött vele szembe. Élt és virult.
“Patrick, azt hittem, meghaltál! Azt hittem, elütött egy autó és meghaltál” – fordult a cicához a nő értetlenül. A macska pedig csak a hátára fordult és hempergett egyet. “Kit temettem el akkor?” – kérdezi a nő a kedvencét, aki csak nyávog egyet válaszként. Vajon csak a macskák hét életének egyikét vesztette el Patrick? Vagy más oka van a különös történetnek? A nő videókban igyekezett válaszolni a kommentelők kérdéseire.

No Title

No Description

Először is tisztázza, hogy a macska nem az övé, hanem a szomszédaié. “Ők nem törődnek vele, ezért én etetem” – magyarázta. Majd a videóban megmutatta azt a helyet is a barackfa alatt, ahová a cicát elásta. Egyébként azóta úgy gondolja, hogy egy másik cicával keverhette össze Patrickot, így egy idegen macskát temetett el. A szőre hasonló volt, a buksija azonban felismerhetetlenné vált a baleset következményeként.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.