Nagyon fontos, hogy mi van rajtunk a repülővel való utazásunk során, ezért a légiutas-kísérők tippjei és ajánlásai alapján elhoztunk egy listát azokról a dolgokról, amiket nem ajánlott hordani, ha fontos, hogy kényelmes legyen az utazás.
David Marjot nyugdíjas pszichiáter a Kingston Egyetemen szerzett MA diplomát modern európai filozófiából.
Legutóbbi tanulmányait 72 évvel azután fejezte be, hogy eredetileg orvosi képesítést szerzett.
Dr. Marjot, a surrey-i Weybridge-ből, most részmunkaidős doktori képzésen gondolkodik, ami 102 éves koráig tarthat.
Azt mondta, hogy diplomája „kemény munka” volt, mivel „az emlékezetem nem volt olyan, mint régen”.

Kapcsolódó cikk

Tanácsot adva azoknak, akik több évtizedes távollét után újra be akarnak lépni az oktatásba, azt mondta: „Ez egy kis hazárdjáték, de a legfontosabb az, hogy ha érdekel, akkor hajrá

„Szerencsém volt, hogy világszínvonalú tanáraim voltak, és ez nagyon pozitív élmény volt” – mondta. Hozzátette: “fontosnak tartom, hogy mindig kihívást jelents magadnak, még ha öregszel is.”

Kapcsolódó cikk

Dr. Marjot, akinek felesége 65 év házasság után halt meg, azt mondta, hogy a MA-tanfolyam fontos volt számára, hogy elfoglalja az elméjét.

Stella Sandford professzor, aki Dr. Marjot-t tanította és a disszertációjának témavezetője volt, a következőket mondta: “David úgy érkezett Kingstonba, hogy már jeles karriert futott be, és rengeteg tudást és tapasztalatot vitt magával az órai megbeszélésekbe.

“Tudjuk, hogy az osztálytermi sokszínűség gazdagabb és érdekesebb vitákat tesz lehetővé, és nem szabad elfelejtenünk, hogy ez magában foglalja a generációs sokszínűséget.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet