Követem Design A Jil Sander markáns állásfoglalása a lágy női erő...

A Jil Sander markáns állásfoglalása a lágy női erő mellett

Promóció

Lucie és Luke Meier divattervezők 2021-es tavaszi-nyári Jil Sander kollekciója a bizonytalan jövővel dacoló minőségről, magabiztosságról és szépségről szól.

Megérkeztek az első Covid-szülte kollekciók

Promóció
- Advertisement -

Miután tavasszal megszakadt a nagy divatbemutatók sora a tervezők a koronavírus-járvány alatt elsősorban maszkvarrással foglalkoztak. Koranyáron újraindulhattak a nagy divatcégek is. Történtek nagy fogadkozások, próbálkozások és víziók azzal kapcsolatosan, hogyan kell változnia a divatiparnak.

A Jil Sander egyik 2021-es modellje / Fotó: Jil Sander Instagram

Most, hogy elkezdtek előjönni a 2021-es tavaszi-nyári kollekciókkal, megláthatjuk, sikerült-e elérni céljaikat és milyen elképzeléssel néznek a jövő nyári szezonra a divatházak.

A divatipar egyre nyitottabb a plus size modellekre, Barbie Ferreira a Jacquemus új sztárja

Mint korábban kiderült, Bella Hadid modell a Jacquemus SS20 kampány egyik sztárja, de természetesen nem ő az egyetlen, aki a márkát képviselheti. Hadid mellett a francia márka nyári kollekciójának reklámarca, Barbie Ferreira is részt vesz a kampányban, írja a .

Lucie és Luke Meier, a Jil Sander divattervezői a 2021-es tavaszi-nyári kollekciójukkal bemutatták, milyen üzenetet közvetíthet a divat ebben a rendkívül bizonytalan, pandémiától és klímaválságtól súlytott világban. Az öltözködéssel történő önkifejezés és a ruháink minőségéből és szépségéből sugárzó pozitivitás és magabiztosság még egy ilyen kaotikus világban is állandóságot teremt. A kifinomult női erő pedig az apokalipszis idején is mindig nyerő.

#JILSANDER Women’s Spring/Summer 2021 Collection 📹 @stephen.kidd #JilSanderbyLucieandLukeMeier

No Description

 

A kollekció erőssége kétségtelenül az ellentétek egészen természetes és stílusos összepárosítása. Áttetsző dzsekikhez finoman hímzett, puha pamut- és selyempólókat ajánl, amelyeket feltűnő zipzárakkal és gombokkal díszít. A fodrokkal, berakásokkal dúsított szoknyákhoz szűk fazonú, térdig érő csizmát húzhatunk egy-egy feltűnő színű táska kíséretével. A legegyszerűbb ingruhákon a gallérmegoldás hangsúlyos. A kosztümök szabása férfiasabb, elnagyoltabb, a vállakon, a nyak körül viszont egy övre applikált tollpihékkel vonzzák a tekintetet.

Elnagyoltság és finom részletmegoldások

Az ördög tehát a Jil Sandernél is a részletekben lakozik. Akár a finom horgolt betétekről, a vastagtalpú szandálokról vagy egy fekete ruháról legyen szó, finom kézimunka hatja át a darabokat. A színskálát a fekete és a természetes púderszínek ellentéte uralja, de olykor egy-egy vörös vagy arany részmegoldás dobja fel az összképet.

Spring/Summer 2021 Women’s Collection documented by Stephen Kidd

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Az élő divatbemutató hiányában a tervezők Kelsey Lu andalító zenéjével aláfestett filmet készítettek a 2021-es kollekció promóciójához.

Anna Wintour és Tom Ford összefogtak az amerikai divatiparért

Tom Ford, az Amerikai Divattervezők Tanácsának (CFDA) elnöke összefogott a Vogue főszerkesztőjével, Anna Wintour ral, hogy átstrukturálják a CFDA-Vogue Divatalapot a koronavírus-járvány miatt nehézségekkel küzdő divattervezők és a divatiparban dolgozó kisvállalkozások megmentése érdekében, írja a . Az alapot eredetileg a 2001. szeptember 11-i merénylet következtében a New Yorki-i divatipar által elszenvedett hosszútávú és helyrehozhatatlan károk enyhítésére hozták létre.

A kifutón vonuló modellek átfogó üzenete a vajsárga selyemruhák és tollfüzérek között a higgadt könnyedség és a nyugalom, amire egyre nagyobb szüksége lenne a világnak, írja a Dazed.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3