330 millió forintért kínálják eladásra a mindössze 4 méter széles lakást Londonban

A lakás kitűnő helyen fekszik Londonban, és belülről egyáltalán nem tűnik szűknek.

Négy méter a legszélesebb távolság

London Kensington and Chelsea városrészében található lakás belseje is gyönyörű, és mivel nagyon felkapott negyedről van szó, érdeklődőkben bizonyára nem lesz hiány.

Ám lehet, hogy sokakat elriaszt majd az a tény, hogy faltól falig mérve a lakás legszélesebb része is mindössze négy méter, írja a Mirror.

Keskeny Londoni Lakas Elado

Az ingatlant nagyjából 330 millió forintnak megfelelő angol fontért hirdették meg. A lakberendező szerencsére ügyesen kiküszöbölte a lakás hátrányait, és rengeteg tárolóhelyet alakított ki.

A lakás kitűnő adottságokkal rendelkezik

Maga a ház, amelyben a lakás található, úgy néz ki, mintha egy kizárólag homlokzatból álló díszletet húztak volna egy filmhez, és azt hihetnénk, egy ilyen keskeny épületben nem is lehet lakásokat kialakítani.

Ám ha belépünk, akkor láthatjuk, hogy a világos, fehér falfelületek és a hatalmas ablakok miatt sokkal tágasabbnak tűnik a tér. Az alaprajz szerint egy kényelmes nappaliból, két hálószobából és zuhanyzós fürdőszobából áll a lakás, amelyhez még egy kis növényekkel teli erkély is tartozik. A rendkívül jó elhelyezkedésű lakás egy park mellett, a metró közelében található.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk