A lakás kitűnő helyen fekszik Londonban, és belülről egyáltalán nem tűnik szűknek.

Négy méter a legszélesebb távolság

London Kensington and Chelsea városrészében található lakás belseje is gyönyörű, és mivel nagyon felkapott negyedről van szó, érdeklődőkben bizonyára nem lesz hiány.

Ám lehet, hogy sokakat elriaszt majd az a tény, hogy faltól falig mérve a lakás legszélesebb része is mindössze négy méter, írja a Mirror.

Keskeny Londoni Lakas Elado

Az ingatlant nagyjából 330 millió forintnak megfelelő angol fontért hirdették meg. A lakberendező szerencsére ügyesen kiküszöbölte a lakás hátrányait, és rengeteg tárolóhelyet alakított ki.

A lakás kitűnő adottságokkal rendelkezik

Maga a ház, amelyben a lakás található, úgy néz ki, mintha egy kizárólag homlokzatból álló díszletet húztak volna egy filmhez, és azt hihetnénk, egy ilyen keskeny épületben nem is lehet lakásokat kialakítani.

Ám ha belépünk, akkor láthatjuk, hogy a világos, fehér falfelületek és a hatalmas ablakok miatt sokkal tágasabbnak tűnik a tér. Az alaprajz szerint egy kényelmes nappaliból, két hálószobából és zuhanyzós fürdőszobából áll a lakás, amelyhez még egy kis növényekkel teli erkély is tartozik. A rendkívül jó elhelyezkedésű lakás egy park mellett, a metró közelében található.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet