A Lidl bejelentette, hogy a csökkent húskínálat kompenzálásaként folyamatosan növelni fogják a növényi fehérjék kínálatát.

A Lidl bejelentése szerint a nemzetközi áruházlánc a jövőben a húskínálat helyett a növényi alternatívák bővítésére fog fókuszálni, írjaBlikk.

Tízmilliárd ember számára a természeti erőforrások csak akkor elegendőek, ha a húsfogyasztás aránya csökken

– olvasható a közleményükben. 

A vezető beszerző, a Graf bízik benne, hogy a fiatalabb generáció értékelni fogja a döntésüket, melyet nem a vásárlók oktatásának szánnak. Míg más áruházak a tematikus hetekkel igyekeznek a kevesebb húsfogyasztásra buzdítani, a Lidl azzal szeretné megkülönböztetni magát, hogy 2025-ig jelentősen növeli a növényi fehérje alapanyagú termékeik kínálatát.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.