Egy promóciós fénykép után a Twitter szeme egyként fókuszál a McDonald's egyedi hamburgerére. Létrejött a löncshúsból és Oreo kekszből készült hamburger.

Limitált termékről van szó

A londoni Daniel Ahmad Twitter-bejegyzése megosztotta az internetezők véleményét azzal, hogy a kínai McDonald’s promóciós fotójét posztolta, szúrta ki a Daily Mail.

Oreos Hamburger Mcdonalds Kina
Így Néz Ki A Kínai Mcdonald's-Ban Az Oreós Hamburger / Fotó: Mcdonald's

A bejegyzés szerint löncshúsos-oreós hamburgert adott a menüjéhez december 21-én a gyorskaja franchise.

Ahmad posztjából kiderül, hogy limitált az újdonság, mindössze 400 ezret mutattak be, amelyet egytől egyig eladtak.

Ahmad bejegyzése alatt valaki azt írta, hogy a “kínai McDonald’s és KFC nagyon jók, kreatívak, de ez most csak simán fura.”

Nem újkeletű a Mekinél a löncshús és az Oreo keveréke

A Kotaku cikke szerint nem simán kakaós keksz, hanem valóban Oreo kerül a hamburgerekbe, ami alapján akár valami furcsa marketingakcióra is gondolhatnánk.

Kapcsolódó cikk

A löncshús és az Oreo nem először kerül közös tányérra, legalábbis elméletben, emlékeztet a Telex. Az álhírekre és internetes átverésekre szakosodott Snopes oldalán ugyanis találni bejegyzést arról, hogy egy időben gyorsan terjedt mindenfelé, hogy az Oreo löncshússal ízesített kekszen dolgozik, de arról kiderült, hogy kamu, a McDonald’s szörnyetege viszont egyelőre igencsak valósnak tűnik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

9 élelmiszer, amit helytelenül mosunk meg

Akik törődnek az egészségükkel, tudják, hogy mennyire fontos megmosni fogyasztás előtt az egyes élelmiszereket. Ez pedig elég egyszerűnek tűnik: csak kinyitod a csapot, és ráengeded a vizet az élelmiszerre.