Öngyilkos lett a 33 éves Ashley Mattingly, egykori playmate-modell

Ashley Mattingly, a Playboy egykori modellje áprilisban halt meg, de csak most közölték a halála okát a hatóságok.

Öngyilkos lett

Mint arról mi is beszámoltunk, 33 évesen meghalt Ashley Mattingly playmate-modell. Az öngyilkosság gyanúja már akkor felmerült, hivatalos információ azonban nem érkezett a hatóságoktól – mostanáig.

Ashley Mattingly Meghalt Ongyilkos Playmate Modell
Ashley Mattingly, Egykori Playmate-Modell / Fotó: Playboy

A TMZ a rendőrségi jegyzőkönyv alapján arról ír, hogy a modell egy pisztolyt vett a szájába, majd meghúzta a ravaszt, így azonnal meghalt.

Üzenetet is hagyott maga után

A halálhírt Mattingly ikertestvére és húga is megerősítette, akik szerint Ashley ugyan alkoholproblémákkal küzdött, de szeretett volna felgyógyulni, az elmúlt időszakban pedig kifejezetten jobban is volt.

Holtan találták az Alkonyat színészét, Gregory Boyce-t és barátnőjét

Boyce az Alkonyatban Tylert alakította, aki majdnem karambolozott Bellával, mielőtt Edward meg nem állította a puszta kezével. Boyce barátnője, Natalie Adepoju 27 éves volt, mind a kettejüket a Las Vegas-i otthonukban találták meg május 13-án. Boyce testvére, Chris Wayne Facebookon is elköszönt a színésztől: “Bárcsak itt lennél, tesó!

A koronavírus miatti bezártság azonban nem segített a mentális állapotán, rengetegszer emlegette, hogy nagyon magányos. (Ha te is így érzel, ebben és ebben a cikkünkben írtunk hasznos tippeket, vagy olvasd el a fenti, a negatív érzelmek leküzdéséről cikkünket.)

Mattingly üzenetet is hagyott, egyébként alkohol- és drogfüggősséggel küzdött, de a barátai szerint igyekezett megszabadulni a démonjaitól.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból