Orbán Viktor és Soros György, ha nem is a valóságban, de drMáriás világában, az ő vásznán egészen biztosan kibékülnek. Teszik mindezt azért, hogy “közös erővel virágoztassák fel Magyarországot.”

Új lenyomat a NER-világából, drMáriás ecsetvonása által

Az utóbbi években drMáriás festőművész teljesítménye kimerül vagy kiteljesedik – perspektívától függően – a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, azon szereplőinek vászonra vitelében.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sokáig kerültem a politikát, de ő sose került el engem, így sok a törlesztenivalóm[/perfectpullquote]

– mondta drMáriás a ContextUsnak adott interjújában egyfajta érvként, mi az indoka a hosszú évek óta tartó sorozatának.

Drmáriás Rogán Cecília
Drmáriás (Máriás Béla) Képzõmûvész, Író, Zenész A Béke Veled! Címû Kiállításán A Debreceni Modem Modern És Kortárs Mûvészeti Központban 2017. Március 11-Én. A Közélet, A Politika, A Celebvilág Jelentõs Figuráit Ironikusan Bemutató Kiállításon A Mûvésznek Az Elmúlt Harminc Évben Készült Mintegy Kétszáz Alkotása Látható Május 14-Ig / Fotó: Mti / Czeglédi Zsolt

Górcső alá vette már az úgynevezett NER-lovagokat, Rogán Antalt és az ő volt feleségét, Gaál-Rogán Cecíliát,  a Fidesz-KDNP kultúrharcosait, kedvenc biztonságpolitikai szakértőjét, Orbán Viktor lányát, Ráhelt Gustav Klimt-stílusban, valamint a legutóbbi munkájában Ungár Pétert és Schmidt Máriát – hogy csak néhányat emeljünk ki.

Dobozok, őrültek és Orbán-portrék a Godot születésnapi kiállításán

Húsz év, hét művész és huszonnyolc alkotás adta a Godot Galéria jubileumi kiállításának apropóját. A kerek évforduló alkalmából Bukta Imre, drMáriás, feLugossy László, Gaál József, Nagy Kriszta, Szikora Tamás, és Ujházi Péter ikonikus alkotásaival várják a látogatókat. godot galéria kiállítás, godot galéria kritika

Orbán Viktor, Soros György már szerepelt egyik munkájában, viszont társukként Vlagyimir Putyin is a vásznon ékeskedett. Azonban eljött az idő, hogy nem csak ketten láthatók a festményen, de ki is békültek.

Magyarország fontosabb, mint a háborúzás?

“Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot, amiért jutalmul a Paradicsomba jutnak a Nemzeti konzultáció műtermében” – adta címnak legutóbbi munkáját.

drMáriás

Magyar Egyesült Állam 80 x 100 cm, akril vásznon, 2020 Lehetne ez a… kár az új magyar zászló is, amely egyesíti a győztes jövőbe vezető vezércsillagunkat és az Árpád-házi múltat, azonban másról van itt szó: 2023-ban, miután újabb kétharmadot szerzett mostani hatalmunk végre megvalósítja régi, jól előkészített tervét, mely szerint kilép az Európai Unióból és az Amerikai Egyesült Államok részévé válik annak európai szatellit-tagjaként.

DrMáriás a közelgő nemzeti konzultációra reagálva egy alternatív kérdéssort osztott meg.

Íme:

A festő kérdései a következők:

1. Ön egyetért azzal, hogy Soros György és Orbán Viktor kibéküljön, s együttműködésben virágoztassa fel Magyarországot?

2. Ön egyetért azzal, hogy békülésük ünnepi ceremóniája valamelyik magyarországi elemi iskolában legyen szeptember elsején, hogy e pozitív példával vegye kezdetét a tanév, ezáltal az a fiatalokra és az egész társadalomra pozitív hatással bírjon?

3. Ön egyetért azzal, hogy meg kell fékezni, hogy a politika túlzott mértékben beavatkozzon a magánszférába és túltengő ideológiai manipulációval elmérgesítse a magyar választópolgárok közötti viszonyt így lehetetlenítve el az együttműködésüket?

4. Ön egyetért azzal, hogy több tudásra, kultúrára, műveltségre, szellemi értékre van szüksége a magyar választópolgároknak és kevesebb butaságra, gagyira, szellemi hulladékra és tudatos hülyítésre, amelyet megannyi fórumon szándékosan zúdítanak rájuk?

5. Ön egyetért azzal, hogy a nemzeti konzultációkra fordított és költött pénz hasznosabb, értelmesebb, humánusabb, segítőbb módon legyen felhasználva?

6. Ön egyetért azzal, hogy jobb Brüsszelhez tartozni, mint Észak-Koreához?

7. Ön egyetért azzal, hogy jót tenne az országnak, ha értékelvű politizálás és döntéshozatal váltaná fel a hűségelvűt?

8. Támogatja-e azt a megoldást, hogy minden magyar állampolgár kapjon az államtól egy-egy millió forintot, amit saját belátása szerint használhatna fel a koronavírus-elleni harcra?

9. Ön szerint lehetséges politizálni ellenségképpel való riogatás nélkül?

10. Támogatja-e Ön, hogy a jövőben a hazánkba való belépést megtagadt migránsoknak kormányunk egy-egy Ákos és Mága Zoltán cédét ajándékozzon, ezzel próbálva erősíteni bennük az érzést, hogy máshol érdemesebb próbálkozniuk?

11. Támogatja-e Ön, hogy az olyan kérdéseket, amelyekre nem kompetens válaszolni, ne tegyék fel?

12. Ön szerint szükséges, hogy a jövőben a nemzeti konzultáció kérdéseinek megfogalmazásában a demokratikus elvek szellemiségében az ország civil szervezetei, de akár néptánccsoportok, sportklubok, polgári körök, vadászegyletek, amatőr űrkutató csoportok, szociális érdekvédelmi szervezetek és más társadalmi képviseletek is részt vehessenek?

13. Ön szerint eljött az ideje annak, hogy végre mindannyian, pártállástól függetlenül emberi élethez méltó lényekként békében éljünk és jól érezzük magunkat?

Nemrégiben arról is beszámoltunk, hogy a kormány milyen kérdéseket tervez az új nemzeti konzultációban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.