Tavaly történt, hogy a Terror Háza Múzeum egyik információs táblája pornót vetített.

Kiderítették, ki készítette a felvételt

Felnőttfilmes tartalom, pornófelvétel volt látható a Terror Háza Múzeum előtti információs táblán – adta hírül az RTL Híradó.

Terror Haza Porno Informacios Tabla
Terror Háza Múzeum / Fotó: Mti

Az erről készült videó most került fel a YouTube-ra, de mint az RTL Híradó kiderítette, az eset még tavaly nyáron történt, és a Budapest Eye, budapesti érdekességekre szakosodott Facebook-oldal működtetői rögzítették. 

Megszólalt a Terror Háza Múzeum is

Az RTL Klub megkereste őket a felvétel készítőjét. Elmondása szerint a felvételen a kép állt, ám a hang nem, és azt hallották meg, ami felkeltette a figyelmüket és igyekeztek a forrását megtalálni. Megdöbbenésükre a múzeumi kijelzőig jutottak, majd próbáltak az intézményben valakinek jelezni, hogy mi is történik az épület előtt. Ám hiába kopogtattak, a múzeumban senkit sem találtak.

Nem tudja, hogy bent, a Terror Házában nézte és ezt vetítette a kijelzőre vagy valaki meghekkelte azt.
https://www.youtube.com/watch?v=mpo85CLLFiY

Azóta el is felejtették a felvételt, most került elő az RTL Klub Híradója riportja szerint.

Kapcsolódó cikk

A Terror Háza Múzeum közleményében azt mondta a történtekről, hogy visszataszító támadás érte intézményüket, szerintük valaki nyilvánvalóan alantas szándékból meghekkelte a rendszerüket és pornótartalmat töltött fel rá. Emellett érthetetlennek tartják, hogy a Facebook és YouTube miért nem törölte az erről készült felvételeket; a történtek miatt feljelentést tesznek.

A Híradó emlékeztet, hogy valaki hasonló tartalmat tesz közzé nyilvános helyen. A 2016-ban épült MTK futballcsapat stadionjának próbaüzeme során a kivetítőre szintén felnőttfilmes tartalom került fel.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet