Chet Faker, Shawn Mendes és a Gorillaz is a Szigetre tart

Gorillaz Sonar Bcn 2018

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további több mint 20 fellépőt az idei felhozatalból. Jön az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, a világ legnépszerűbb virtuális együttese, a Gorillaz és sokan mások. 

A magyar oktatás problémái: mikor jött velünk szembe az utcán egy vidám acetaldehid?

20160505A Magyar Oktatasi Rendszer Problemai14

Kedves Olvasó! Biztos vagyok benne, hogy te is gondolkodtál már az oktatásunk témáján, hiszen mi másért kattintottál volna cikkemre, nem igaz? Én jelenleg még javában részese vagyok a témának. Pontosan ezért fejtem ki a véleményemet, melyet már jó rég óta vallok. Remélem, ez a belülről jövő tudósításom segít majd, a megoldás megtalálásában.

Utó-valentin: 6 nem mindennapi szerelmi fotó

Emmahartvig

Utó-Valentin-napi összeállításunkban 6 fotóstól, újságírótól válogattunk meghitt szerelmi fotókat, amelyek nem az ünnep giccsét, inkább egy párkapcsolat mindennapi pillanatait tükrözik. Emma Hartvig Hartvig fenti fotója Párizsban készült, úgy gondolja, a szeretők közti nyers intimitás mindennél többet mond. Esther Theaker A fotó Nápolyban készült, Theakernek volt szerencséje összefutni egy úriemberrel, aki egy csókot szeretett volna kapni a […]

Stefan Giftthaler: A ’70-es, ’80-as évek olasz riviérájának szállodabelsői érintetlenül

Riviera

Stefan Giftthaler a tavalyi nyarat az olasz tengerparton töltötte, olyan szállodákat fotózva, amelyek változatlanok maradtak a ’70-es, ’80-as évektől kezdve. Olaszország Adriai-tengerpartján fekszik a Riviera Romagnola, amely kedvelt nyaralóhelye turistáknak és olaszoknak egyaránt. A legnépszerűbb a múlt század végén volt, amikor Európában megindult a tömegturizmus. Stefan Giftthaler a tavalyi nyarat töltötte a tengerparton, így született […]

Így szipolyozza ki a közösségi média a kapcsolatainkat

Socialmedia

Számos kérdés, amely az elmúlt években annyira izgatta a kutatókat a közösségi hálóval kapcsolatban, mára megfigyelhető a gyakorlatban. Akár akarjuk, akár nem, használatuk befolyással bír gondolkodásunkra, viselkedésünkre, meghatározza kapcsolatainkat.

Soliloquor: Vecsei H. Miklós Istennel beszélget

Csúnya világban élünk. Csúnya emberekkel vagyunk körülvéve. Mi is csúnyák vagyunk, kívül-belül. Ha ezekkel nem lennél tisztában, hát a soliloquor verseit olvasva egészen biztosan tudatosul benned. Nézz körbe és nézz magadba – ez a kötet előrevetített tanulsága.