Meghalt Siya Kakkar 16 éves indiai TikTok-sztár

Meghalt Siya Kakkar indiai TikTok-sztár, aki legfőképp kreatív táncos videóiról volt ismerős a platformon. Több fenyegetést kapott a közösségi oldalán, halálának oka öngyilkosság lehet.

Menedzserével beszélhetett utoljára

Siya Kakkar, akinek több mint 1,7 millió követője volt TikTokon, Arjun Sarin menedzsere közleménye szerint váratlanul elhunyt, írja a The Sun. A 16 éves lány Új-Delhiben élt. A hírek szerint menedzsere egy órával az öngyilkossága előtt beszélt telefonon vele, és nem vett észre semmilyen furcsa dolgot.

meghalt Siya Kakkar tiktok ongyilkos halalanak oka
Siya Kakkar indiai TikTok-sztár

A lap azt írja, Siya Kakkar sok fenyegetést kapott a közösségi oldalain, de a rendőrség nem tudott haladni a nyomozással bizonyítékok hiányában.

Brilliáns tehetség

Arjun Sarin, Kakkar menedszere úgy nyilatkozott, “brilliáns tehetség” volt, pedig számos hozzá hasonló művésszel dolgozik jelenleg is, de mindközül kiemelkedett a 16 éves Kakkar.

TikTok

TikTok human machine recognition page.

Mint hozzátette, előző este beszélt vele telefonon egy új projekt kapcsán, és “normálisnak tűnt a hangja.”

siya kakkar meghalt
/ Fotó: Viral Bhayani, Kakkar fotográfusának hivatalos Instagram-oldala

A fotográfusa is megszólalt, aki elmondta, mielőtt posztolta volna a fenti fotót, ő is beszélt vele. Mint hozzátette, semmilyen jel nem utalt arra, hogy problémája lehetett, depresszióban szenvedhetett.

A Netflix reagált a tanulmányra, amely ugrást mutatott ki az öngyilkosságok számában a 13 okom volt megjelenését követően

A tanulmány szerint a vártnál 195-tel több öngyilkosság történt a című sorozat első évadát követő kilenc hónapban. 2017 áprilisában (a 13 okom volt első évada 2017 márciusában jelent meg) több tinédzser ölte meg magát, mint bármelyik áprilisban az elmúlt kilenc évben. Bár a sorozat egy fiatal lány öngyilkosságát követi nyomon, az ugrást a fiúk öngyilkossági számában figyelték meg.

Nemrégiben újabb K-pop-sztár öngyilkosságáról számoltunk be. Ezen műfajban sem ritka az önkezűség. Emellett Ashley Mattingly brit playmate is öngyilkoságot követett el Steve Bing filmproducerrel egyetemben. Kettejükben az a közös, hogy a koronavírus-járvány okozta karantén, a bezártság rontott a magányukon. Bing egyébként, mint kiderült, Vajna Tímea szomszédságából ugrott ki a 27. emeletről.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból