Váratlan fordulat állt be pénteken Magyar Péter teljes kormányoldalt lázban tartó micsodájának ügyében.

A TV2 Tények, amely kimondottan alapos anyagban számolt be erről csütörtökön, péntek reggel váratlanul eltávolította azt a honlapjáról ezt a cikket.

Így most már hivatalosan nem lehet megnézni, ahogy nettó másfél percen át mutogatják a Magyar Péter ágyékára bezoomolt felvételt, miközben a U Can’t Touch This szól MC Hammertől.
Magyar Péter micsodájára csütörtökön Bayer Zsolttól a Megafonon és a kormánysajtó nagy részén át egészen Deutsch Tamásig mindenki rábukott, aki számít, de senki nem foglalkozott vele többet a Tényeknél. „Magyar Péter lányos zavarában próbál kapaszkodni valamibe, de láthatóan nem sikerült” – hangzik el többek közt az anyagban, ahol még „a sokat látott” Deák Dániel is megszakérti a micsodát.
A végére konkrétan olyan képeket raktak be Magyar Péterről, ahol álláspontjuk szerint túl szűk nadrágot visel, és pirossal be van karikázva rajtuk az ágyéka, a narrációban pedig szó szerint elhangzik, hogy „úgy tűnik, képein igencsak megszalad a filter, főleg övön alul”, ami annyira elképesztően bizarr egy kereskedelmi tévé hírműsorában, hogy kommentálni is felesleges.
Szóval ez az anyag tűnt most el, a korábban erre mutató link már hibát jelez. De ha valakit érdekel, a lenti videót azért megnézheti.

A TV2 törölt összeállítása Magyar Péter péniszéről

Watch "A TV2 törölt összeállítása Magyar Péter péniszéről" on Streamable.

Magyar Péter is reagált a micsodája körüli felhajtásra, mint írta, „a miniszterelnök szellemi/erkölcsi hátországát jelentő Bayer Zsolt-Megafon-TV2-Deutsch Tamás négyes fogat övön aluli mélységekbe süllyedt (éhes disznó makkal álmodik).”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.