Warning: Undefined property: WP_Error::$slug in /home/contextus/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 44

Vers

Kazsimér Soma: hátsó kert

hátsó kert a kert felfut egészen a hegy tetejéig így vették még annak idején a telket és kezdték el két oldalról bekeríteni mami fiatalkorában megcsinálta

Majláth Ákos: Pasztell

Majláth Ákos a ContextUs verspályázatán ugyan nem került a dobogóra, de erős verset tárt a zsűri elé, amelyet most nektek is megmutatunk.

Szenderák Bence: malom

Szenderák Bence vihette haza a ContextUs verspályázatának fődíját malom című versének köszönhetően.

Vas Máté verse: Ellenhatás

Vas Máté Ellenhatás című versével érdemelte ki a harmadik helyezettnek járó díjat a ContextUs verspályázatán.

Sebők György: Nem igaz már

Sebők György: Nem igaz már mindig eltemetünk, de te folyton feltámadsz, mama, / izomlázam és több hólyagom is van már a sok ásástól.

Az InstaVers az offline felé nyit

Pályafutásának csúcspontjához érkezett az InstaVers. Az Athenaeum Kiadó jóvoltából papíralapú antológia formájában is megjelenhetett a facebookon működő projekt, melynek legfontosabb célja a kortárs magyar költészet népszerűsítése.

Juhász Márió: Camino

Juhász Márió verse: Camino. “Téged is elnyelt a mellékutca / végtelen méhe. Addig volt / bőröd a fal, ami éjszaka, mint / egy gótikus templom / borzongató simogatása / vesz körül, ingerel.”