Gáspár Győző elárulta, egyáltalán nem bánta meg, hogy nyilvánosan kifejezte támogatását a magyar kormánypárt és Orbán Viktor mellett.

Gáspár Győző egy kisebbségi jogok felzárkóztatásával foglalkozó alapítványt hozott létre, ennek apropójából volt Ábrahám Róbert műsorának vendége, ahol a Fidesz melletti kiállásáról is beszélt, írja a 168.

Elmondása szerint sok kritika érte, amiért a 2022-es országgyűlési választások előtt a kormánypárt mellett kampányolt, de ezt nem bánja „Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak!”

Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!

– jelentette ki Győzike, majd hozzátette, „beletettem mindent abba, hogy ez az egész egy egységet alkosson. Mikor egy vidéki cigánygyerekként feljöttem Budapestre 1999-ben, akkor mindenki kinevetett. Könyörgöm! Mi lett volna, ha egy papot játszok egy sorozatban? Akkor elítélnek?”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.