Mit szúrsz ki elsőnek az alábbi képeken? Sokat elárul a személyiségedről

Érdekes megállapítani, hogy egy képre ránézve elsőként a részleteket vagy a nagyképet vesszük-e észre.

Mit veszel észre először?

Tanulmányok bizonyítják, hogy a különböző emberek személyiségük szerint, különféleképpen értelmezik a látottakat. A szemünkkel látunk mindent, de az agyunk arra fókuszál először, amit a legfontosabbnak tart. Az alábbi teszten azt vizsgálhatod meg, hogy vajon mit tartasz a leginkább fontosnak.

A Bright Side tesztjével kipróbálhatod, mennyire illik rád a leírás a válaszod alapján. Ne feledd, ez csak egy játék, de ha bejön, talán mégis van valami valóságalapja.

Zebra vagy oroszlán?

Eszleles Kepek 1

Zebra: extrovertált vagy: imádsz beszélni, bulizni, új emberekkel megismerkedni, új dolgokat kipróbálni. A rutin nem a te asztalod.

Oroszlán: introvertált vagy: szeretsz magadban vagy egy számodra kedves emberrel minőségi időt eltölteni, például egy pohár borral, miközben a kedvenc sorozatodat nézed.

Szavanna

Eszleles Kepek 2

Fa: általában nyugodt vagy, de nem félénkségből fakadóan. Szereted magadat adni, és ehhez nincs szükséged mások jóváhagyására.

Gorilla: maximalista és perfekcionista vagy. Vigyázz, mert ha túl sokat kritizálsz, azzal megbánthatsz másokat.

Oroszlán: erős személyiség vagy, aki nem hagyja, hogy mások az útjába álljanak.

Hal: érzékeny, érző szívű, finom személyiség vagy. Ne engedd, hogy mások ezt készpénznek vegyék.

Tájkép

Eszleles Kepek 3

Kisbaba: szeretsz magadban lenni, időt fordítani magadra. Ne érezd magad rosszul, ha nincs kedved elmenni szórakozni egy társasággal.

Pár: bár nem kedveled a zajos bulikat és a nagy társaságokat, van néhány közeli barátod, akiket imádsz és bármit megtennél értük.

Fák: imádod a zsongást, mindig nyitott vagy az új élményekre. Kifejezetten szereted a változásokat.

Fák vagy tigris?

Eszleles Kepek 4

Fák: jók a megérzéseid és meg is szoktál bízni bennük. Nagyon laza vagy, és szeretsz lustálkodni.

Tigris: „Ne okozzon gondot a gond, ha a gond nem bánt téged” – ez a mondás mindent elmond rólad. Fejben nagyon erős vagy, és ha egyszer eldöntöttél valamit, semmi sem ébreszt benned kételyt, hogy helyes volt-e.

Fák vagy arc?

Eszleles Kepek 5

Fák: hatalmas energiákkal rendelkezel. Szereted a spontaneitást, és bármikor készen állsz arra, hogy új helyeket fedezz fel. Sosincs két egyforma napod.

Arc: szereted, ha minden rendben van körülötted. Mindent alaposan megtervezel előre, így tudod, hogy mi történik veled másnap, a jövő héten vagy a következő hónapban. Számodra ez nyújt biztonságot.

Szaxofonos vagy arc?

Eszleles Kepek 6

Szaxofonos: te vagy a bulik középpontja, mindenki veled szeretne haverkodni. Ne feledd, időnként mindenkinek szüksége van arra, hogy lassítson és feltöltődjön.

Arc: a nagy, zajos partik nem neked valók. Gyakran túlcsordulnak az érzelmeid, és fizikailag fáraszt, ha sokáig több ember között kell lenned.

Arc vagy alakok?

Eszleles Kepek 7

Arc: nagyon gyakorlatias, megértő és őszintén gondoskodó vagy, könnyen lehet veled beszélgetni.

Két alak: a versenyszellem minden téren túlteng benned, nem csak a sportban és a munkában. Csinálj bármit, abban a legjobbnak kell lenned. Nagyon remek, ha magasra teszed a lécet, de ne felejtsd el, hogy a legjobbnak is jár a pihenés.

Ha csinálnál további játékos személyiségtesztet, kattints ide vagy ide!

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk