Érdekes megállapítani, hogy egy képre ránézve elsőként a részleteket vagy a nagyképet vesszük-e észre.

Mit veszel észre először?

Tanulmányok bizonyítják, hogy a különböző emberek személyiségük szerint, különféleképpen értelmezik a látottakat. A szemünkkel látunk mindent, de az agyunk arra fókuszál először, amit a legfontosabbnak tart. Az alábbi teszten azt vizsgálhatod meg, hogy vajon mit tartasz a leginkább fontosnak.

A Bright Side tesztjével kipróbálhatod, mennyire illik rád a leírás a válaszod alapján. Ne feledd, ez csak egy játék, de ha bejön, talán mégis van valami valóságalapja.

Zebra vagy oroszlán?

Eszleles Kepek 1

Zebra: extrovertált vagy: imádsz beszélni, bulizni, új emberekkel megismerkedni, új dolgokat kipróbálni. A rutin nem a te asztalod.

Oroszlán: introvertált vagy: szeretsz magadban vagy egy számodra kedves emberrel minőségi időt eltölteni, például egy pohár borral, miközben a kedvenc sorozatodat nézed.

Szavanna

Eszleles Kepek 2

Fa: általában nyugodt vagy, de nem félénkségből fakadóan. Szereted magadat adni, és ehhez nincs szükséged mások jóváhagyására.

Gorilla: maximalista és perfekcionista vagy. Vigyázz, mert ha túl sokat kritizálsz, azzal megbánthatsz másokat.

Oroszlán: erős személyiség vagy, aki nem hagyja, hogy mások az útjába álljanak.

Hal: érzékeny, érző szívű, finom személyiség vagy. Ne engedd, hogy mások ezt készpénznek vegyék.

Tájkép

Eszleles Kepek 3

Kisbaba: szeretsz magadban lenni, időt fordítani magadra. Ne érezd magad rosszul, ha nincs kedved elmenni szórakozni egy társasággal.

Pár: bár nem kedveled a zajos bulikat és a nagy társaságokat, van néhány közeli barátod, akiket imádsz és bármit megtennél értük.

Fák: imádod a zsongást, mindig nyitott vagy az új élményekre. Kifejezetten szereted a változásokat.

Fák vagy tigris?

Eszleles Kepek 4

Fák: jók a megérzéseid és meg is szoktál bízni bennük. Nagyon laza vagy, és szeretsz lustálkodni.

Tigris: „Ne okozzon gondot a gond, ha a gond nem bánt téged” – ez a mondás mindent elmond rólad. Fejben nagyon erős vagy, és ha egyszer eldöntöttél valamit, semmi sem ébreszt benned kételyt, hogy helyes volt-e.

Fák vagy arc?

Eszleles Kepek 5

Fák: hatalmas energiákkal rendelkezel. Szereted a spontaneitást, és bármikor készen állsz arra, hogy új helyeket fedezz fel. Sosincs két egyforma napod.

Arc: szereted, ha minden rendben van körülötted. Mindent alaposan megtervezel előre, így tudod, hogy mi történik veled másnap, a jövő héten vagy a következő hónapban. Számodra ez nyújt biztonságot.

Szaxofonos vagy arc?

Eszleles Kepek 6

Szaxofonos: te vagy a bulik középpontja, mindenki veled szeretne haverkodni. Ne feledd, időnként mindenkinek szüksége van arra, hogy lassítson és feltöltődjön.

Arc: a nagy, zajos partik nem neked valók. Gyakran túlcsordulnak az érzelmeid, és fizikailag fáraszt, ha sokáig több ember között kell lenned.

Arc vagy alakok?

Eszleles Kepek 7

Arc: nagyon gyakorlatias, megértő és őszintén gondoskodó vagy, könnyen lehet veled beszélgetni.

Két alak: a versenyszellem minden téren túlteng benned, nem csak a sportban és a munkában. Csinálj bármit, abban a legjobbnak kell lenned. Nagyon remek, ha magasra teszed a lécet, de ne felejtsd el, hogy a legjobbnak is jár a pihenés.

Ha csinálnál további játékos személyiségtesztet, kattints ide vagy ide!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.