Újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál a George R. R. Martin által megteremtett fantáziavilágra épülve.

Steve Toussaint a Trónok harca karakterek újabb debütánsa

A 9 Voyages munkacímen futó egyik projektet a Róma című népszerű sorozat készítője, Bruno Heller jegyzi. A történet középpontjában Lord Corlys Velaryon, más néven a Tengeri kígyó, a Velaryon-ház feje áll, számolt be a The Hollywood Reporter. A karakter megjelenik a már korábban bejelentett Trónok harca-spinoffban, a House of the Dragonben is, amelyben Steve Toussaint fogja alakítani.

Steve Toussaint Eve Best Rhys Ifans Sonoya Mizuno Tronok Harca House Of The Dragon
Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans És Sonoya Mizuno A Trónok Harca Egyik Spinoffja, A House Of The Dragon Szereplői / Fotó: A Game Of Thrones Hivatalos Twitter-Oldala

A második projekt a 10,000 Ships munkacímet viseli és Nymeriának, a harcos királynőnek, a Martell-ház ősének alakja köré épül.

https://youtu.be/Ts2j8L7p2Fo

Az ő története nagyjából 1000 évvel korábban játszódik, mint az eredeti Trónok harca-sorozat, ami azt jelenti, hogy minden folyamatban lévő előzménysorozatnál korábbra kalauzolja majd el a nézőket Westeros történetében.

9 voyages, 10 000 Ships és Tales of Dunk and Egg

A harmadik széria helyszíne Királyvár nyomornegyede, Bolhavég, ahonnan mások mellett Ser Tengerjáró Davos is származik. A három újabb szériával ötre bővül a Trónok harcához kötődő előzménysorozatok száma.

Kapcsolódó cikk

A George R. R. Martin és Ryan Condal által jegyzett House of the Dragon forgatási munkálatai áprilisban kezdődnek Nagy-Britanniában, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Paddy Considine és Matt Smith főszereplésével. A tervek szerint 2022-ben debütáló széria cselekménye 300 évvel korábban játszódik, mint az eredeti történet és a Targaryen-ház áll a középpontjában.

A már bejelentett másik spinoff Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján készül. A Tales of Dunk and Egg nagyjából 90 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, Ser Duncan (Dunk), valamint a fiatal Aegon V Targaryen (Egg) kalandjait követi nyomon. Mindezek mellett egy felnőtteknek szánt animációs sorozatot is terveznek a kultikus sorozat nyomán, ennek cselekményét azonban még nem jelentették be.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet