Politikai ügy lett Lana Del Rey izraeli fellépéséből

1 UGRa0VEtzGCsg9Wje6wFiw

Lana Del Rey is fellép a Tel Aviv-i Meteor Fesztiválon. Ez azonban nem mindenki tetszését nyerte el. Rajongói és palesztin bojkott csoportok (köztük Izrael tudományos és kulturális bojkottját hirdető Palestinian Campaign for the Academic and Cultural Boycott of Israel) arra kérték az énekesnőt, hogy maradjon távol a fesztiváltól Palesztina izraeli megszállása miatt.

Rihanna fehérneműi is felvonulnak a New York Fashion Weeken

1525663837331AllThingsRih left banner 540

Nemsokára vége a nyárnak, s jön az első őszi hónap. És ha szeptember, akkor ez a divat világában egyet jelent a New York Fashion Weekkel. Vaquera, Marc Jacobs, Raf Simons, Calvin Klein, Proenza Schouler és Rodarte modelljei teszik tiszteletüket a kifutón. Ehhez a díszes társasághoz csatlakozik Rihanna.

A párhuzamos univerzumok találkozási pontján: Idén kétszeres erőbedobással készül az UbikEklektik

ubik friends music and dancing

Tavaly elmaradt, idén végre megrendezésre kerül a III. UbikEklektik Összművészeti Fesztivál, amely a párhuzamos univerzumok találkozási pontjaként  a Zsámbéki Színházi Bázison kap helyet. A szervezők kétszeres erővel vetették bele magukat, hogy átadják a látogatóknak, mi is az igazi Ubikeklektik. Az Ubikverzum, a sokszínű zenei kínálat mellett a fesztivál középpontjába emeli a színházat és előadó-művészetet.