Szexbűn: hat nő meséli el, miért és hogyan engedtek vágyaiknak a járványveszély ellenére.

A hormonok a karanténban is tombolnak

A koronavírus-járvány most éppen Amerikában tombol a leginkább. Az amerikaiak Los Angelestől New Yorkig hetek óta ki se teszik a lábukat a lakásból, miközben azt sem tudják, mikor lesz vége ennek az őrületnek. A nagyvárosokban szigorú kijárási korlátozásokat vezettek be, valamint elrendelték az emberek közötti két méteres távolság betartását.

Szex Karanten Idejen Amerika
/ Fotó: Abby Silverman / Abby

Az intézkedések az élet minden területére, így a randizásra és a szexuális életre is kihatnak: a videóhívást kínáló applikációk sosem látott népszerűségnek örvendenek, a jobb kezünk a legjobb barátunk, és számos „kreatív alternatíva” létezik, hogy virtuálisan kiváltsuk a régi szórakozásainkat, például a szexi FaceTime csevegésekkel.

Videórandi, az új trend – ezentúl virtuálisan ismerkedünk?

Videórandi, az új trend – ezentúl virtuálisan ismerkedünk? Könnyebb lesz kiszűrni, aki biztosan nem hozzánk való A videós kapcsolatnak köszönhetően nem kell lemondani a karantén-időszak alatt sem a találkákról, csak most a személyes találkozók helyett minden átkerül az online térbe. Talán érdemes lesz az elkövetkezendőkben is megfontolni, hogy megtartsuk ezt a szokást.

Úgy tűnik azonban, hogy néhány ember számára a társaság és a fizikai kontaktus iránti vágy felülkerekedik azon a félelmen, hogy elkaphatják vagy terjeszthetik a koronavírust. Annak ellenére, hogy tisztában vannak vele, hogy a biztonság és a felelősségteljesteljes magatartás megköveteli, hogy otthon maradjanak, mégsem teszik. Ahogy egy hölgy megfogalmazta a Cosmopolitannek: „Magányos vagyok és unatkozom. Ez veszélyes kombináció.”

A magazin hat egyedülálló nőt szólaltatott meg, akik megszegték a társadalmi távolságtartás szabályát azért, hogy lefeküdjenek valakivel.

„Olyan megbízhatónak tűnt”

Sophie, 24 éves, Kalifornia: Egyáltalán nem könnyű manapság, a társasági távolságtartás korában egyedülállóként élni. A párok most többet lehetnek együtt, mint bármikor máskor, míg a szinglik meg teljesen elszigetelten élnek. Rengeteget szextingelek és videócsetelek – ezek között vannak szexuális célú és ismerkedős beszélgetések is –, de rájöttem, hogy hiányzik az emberek közelsége és a kielégülés a karaténban.

Tanácsok, amelyek hosszabbá teszik az örömteli együttlét perceit

Tanácsok, amelyek hosszabbá teszik az örömteli együttlét perceit Fontos, hogy minél tovább tartsanak az örömteli együttlét pillanatai Vannak dolgok az életben, amelyek nem tartanak elég hosszú ideig, mint például a rágógumi íze, a fűszeres csirke, vagy a pizza szelet. De a szex nem kell, hogy ezek közé a dolgok közé tartozzon.

Pár héttel ezelőtt, mielőtt elindult volna a #maradjotthon kampány, elkezdtem viszonylag rendszeresen összejárni egy pasival. Tudom róla, hogy rendkívül óvatos és nagyon kevés emberrel találkozott, szinte ki sem tette a lábát a lakásából. Legalábbis, amennyire ezt egy pár hónapja a neten megismert pasiról tudni lehet. Elég megbízhatónak tűnik (tudom, ez teljesen úgy hangzik, mint egy a híres utolsó mondatok gyűjteményéből).

Közel két hét karantén után felmentem hozzá, miközben tudom, hogy ezzel megszegem a szabályokat. De úgy vagyok vele, hogy ha a kapcsolatban lévő barátaim együtt lehetnek a párjukkal, akkor ez miben más?

Értem, hogy veszélyes és önző ez a döntés. Egyrészt nem is érzem jól magam emiatt, másrészről pedig arra gondolok, hogy ami megtörtént, megtörtént, úgyhogy továbbra is összejárhatunk az elkövetkezendő hetekben, nem igaz?

Amikor elkezdődött a járvány, mi már komolyan jártunk

Sara, 29, Brooklyn: A mostani barátommal február elején ismerkedtem meg. Amikor az egész koronavírus-ügy elkezdődött, már jártunk. Azzal, hogy egyébként otthon maradunk, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne terjesszük a vírust, így nyugodtan találkozhatunk továbbra is.

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát el tudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…

Egyelőre még mindketten a saját lakásunkban lakunk. Szerencsére elég közel vagyunk, így Uberrel, taxival vagy gyalog is gyorsan át tudunk szaladni egymáshoz. Nem tömegközlekedünk. Elvitelre kérünk ételt és mindenki mással megtartjuk a fizikai távolságot. Úgy véljük, hogy mivel már korábbról ismertük egymást, úgyhogy nem gond, amit most csinálunk.

„Mivel már korábban lefeküdtem ezzel az arccal, nem értem, hol a probléma”

Anne, 26, San Francisco: Igen, megszegtem a társasági távolságtartás szabályait és igen, nagyon bűnösnek érzem magam emiatt. Eltekintve attól a borzalomtól, hogy egy, három, ki tudja hány hónapig nem lehet egy jót dugni, magányos vagyok és unatkozom, ami veszélyes kombináció. Maszturbálásban nincs hiány, de határozottan irigylem a kapcsolatban élő barátaimat, akik cuki és romantikus fotókat posztolgatnak a közösen főzött kajáikról. És gyenge is vagyok!

Stephen Colbert kiakadt Donald Trump legutóbbi sajtótájékoztatóján

Stephen Colbert, az amerikai CBS csatornán futó The Late Show műsorvezetője keddi adásában Donald Trump sajtótájékoztatójának ment neki, valamint kritizálta a Wisconsin megyei Legfelsőbb Bíróságot is, írja a Rolling Stone . Colbert, aki a járványügyi intézkedések miatt saját otthonából vezette a show-t, azzal kezdte, hogy mennyire hálás, hogy a lakásába kihelyezett kamerákkal folytathatja a műsorát, annak ellenére, hogy nem biztos benne, hogy nézi-e egyáltalán valaki.

Már le volt beszélve a randim, amikor elrendelték a karantént, és őszintén szólva, sem én, sem a partnerem nem vettük komolyan. Megegyeztünk abban, hogy két méternél nem megyünk egymáshoz közelebb, mivel csak egy tengerparti sétát terveztünk. De aztán túl sok sört ittunk, ami végül egy szenvedélyes tengerparti együttlétbe torkollott. Majd folytattuk a kocsiban. Végül a kanapén kötöttünk ki. Hibásnak éreztem magam, bevallottam a szobatársamnak, hogy megszegtem a szabályokat. Szerencsére (vagy nem szerencsére) nem haragudott, mert ő meg egy Grindren megismert csajt hozott fel aznap éjszaka. Röhögtünk egyet, és megígértük, hogy a jövőben jók leszünk.

Azóta elkerülöm a barátaimat, de mivel már lefeküdtem azzal a pasival, nem hinném, hogy bármi gond lenne vele. Úgyhogy felmentem hozzá néhányszor egy gyors menetre. Tök jól ment minden, és csak szex volt. Beszívtunk, társasoztunk, és nagyon jót szexeltünk. Általában többet várok egy alkalmi kapcsolattól, de most ennyi is elég volt.

A randiappok tele vannak ismerkedőkkel és azt vettem észre, hogy én is ugyanolyan lelkesedéssel vetem bele magam – csetelek, flörtölős üzeneteket küldök annak is, akivel nem is akarok találkozni, és elborzadok a giccses, csajozós karanténdumákon.

Már több mint két hete karanténban vagyok, és két tengerparti randin voltam ezalatt. Mindkétszer szóltam a távolságtartás miatt, de mindkét srác abszolút megértette. Még mindig nem tudom, hogy ez így rendben volt-e, de mindenesetre megtartottuk a kellő távolságot és jót beszélgettünk.

Megjegyzem, csak a fent említett dugópajtimmal tervezek lefeküdni addig, amíg nincs vége a járványnak. Most már sokkal komolyabban veszem én is. De a figyelem és a szex iránti vágy nagy úr.

„A mentális egészségem miatt fekszem le a barátommal”

Rachel, 25, Brooklyn: Már két hete elkerültem az embereket, amikor elhatároztam, hogy elhagyom a brooklyni lakásomat és elmegyek Philadelphiába a barátomhoz, akivel már több mint egy éve vagyunk együtt. Azt láttuk, a helyzet egyre csak romlik, úgyhogy eljött az ideje, hogy találkozzunk. Aztán pedig tarthat, ameddig kell, májusig, addig külön maradunk, amíg nem lehet újra utazni. A múlt héten nála maradtam, mert itt nem akkora a veszély, mint New Yorkban. Minden szobatársa hazament a járvány idejére, szóval egyedül lakott az elmúlt pár hétben.

Donald Trump azt hitte, Tom Hanks és felesége meghalt a koronavírusban

A koronavírus egyre több országban borítja fel a megszokott, mindennapi életet. Olyan globális problémáról van szó, amit szinte mindenki kivétel nélkül a saját bőrén vagy épp pénztárcáján is megtapasztal, beleértve a hírességeket is. Egy héttel ezelőtt Tom Hanks és Rita Wilson az Instagramon jelentették be, hogy az ő COVID-19 tesztjük is pozitív lett, és mindent megtesznek az egészségük, továbbá az izoláció érdekében.

Sokat gondolkoztam azon, hogy a távolságtartási ajánlások miatt elutazhatok-e, de úgy döntöttem: a mentális egészségem miatt szükséges, hogy lássam a páromat, és hogy kiszabaduljak a 75 négyzetméteres lakásból. Senkivel sem találkoztunk a városban, a héten visszamegyek Brooklynba, és ott is maradok, amíg a helyzet nem javul.

Magányos vagyok, és nagyon rossz egyedül karanténozni

Elissa, 26, Hoboken, New Jersey: Egy öt éves kapcsolat után most lettem egyedülálló, és ez a legrosszabb időszak! Januárban szakítottunk, és a járvány elején eldöntöttem, hogy meglátogatom. Magányos voltam és nagy szívás egyedül karanténozni. Ő is átjött hozzám háromszor, ami továbbra is a hivatalos, bejelentett lakcíme.

Ez a koronavírusos influenszer nem érti a karantén lényegét

Miközben számos közfeladatot ellátó személy, köztük az egészségügyi dolgozók számára sem áll rendelkezésre a koronavírus-teszt elvégzésének lehetősége, folyamatosan olvashatunk hírességek, sportolók és politikusok vírustesztjének pozitív vagy negatív eredményéről. Az influenszerek sem akartak lemaradni mögöttük: rohantak tesztelni, annak ellenére, hogy semmiféle tünetük nem volt, hogy megosszák eredményüket a közösségi oldalaikon.

Mivel immunbetegség miatt veszélyeztetett vagyok, ezért megkértem, hogy zuhanyozzon le, mielőtt bármibe belekezdünk. Odaadtam neki a pólómat és a pulcsimat, ami szerintem nagyon romantikus. Utána úgy éreztem, jó nagy hülye voltam, még a szokásos „lefeküdtem az exemmel” történetnél is nagyobbat hibáztam. De ugyanakkor nem ártottam senkinek, csak magamnak. A saját kocsijával jött ide, ez olyan, mintha a parkban futna egyet.

„…egyszer csak ott termett egy kis si-cu…”

Olivia, 24, West Sussex, Egyesült Királyság

A barátom és én külön élünk, a szüleinknél lakunk. Elmentünk sétálni és vittük a kutyáját is, hogy még inkább úgy nézzünk ki, mint egy pár, nehogy megállítsanak a rendőrök az utcán. Egyikünknek sincsenek tünetei, de tisztában vagyunk vele, hogy bárki lehet fertőző. Ennek ellenére a sétáink gyakran szexszel végződnek.

Így töltik home office-ban az idejüket a kutyák koronavírus idején

Így töltik home office-ban az idejüket a kutyák koronavírus idején A COVID-19 világjárvány komoly intézkedéseket követel meg az országoktól, a gazdasági és kulturális élettől és persze tőlünk is. A vírus terjedését a legkönnyebben az otthonmaradással és a másoktól való izolációval tudjuk lassítani, ezzel megmentve az egészségügyet a túlterhelődéstől, valamint a szakmában dolgozókat a teljes kimerüléstől.

Nagyon gyakran szeretkezünk, így a mostani szigorú távolságtartási szabályok alatti titkos találkozásaink és együttléteink némileg a kezdeti időkre emlékeztetnek minket. Aztán kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni amiatt, hogy összejárunk szexelni, úgyhogy elmondtam a testvéremnek. Ő meg jól lecseszett, körülbelül olyan stílusban, mint Miranda Priestly szokta Az ördög Pradát viselben. De hát mivel ő nem egy Meryl Streep, így hát ismét megtörtént.

Amikor legközelebb találkoztam a barátommal, megkértem, hogy csak plátói módon, tisztes távolságból sétálgassunk a természetben. Ezt öt percig bírtuk, amíg el nem értünk egy elhagyatott tanyára.

Egy szempillantás alatt odanyomott a falhoz és elkezdte csókolgatni az arcomat és a nyakamat – ekkor már nem érdekelt, hogy hova jut a vírusból!

Éppen kezdtem kioldani az övét, amikor egyszer csak ott termett egy kis si-cu és égtelen csaholásba kezdett látva minket. Egyszerre felnéztünk, és megláttunk egy szerencsétlen öregembert, aki azt mondta, hogy viselkedjünk és ne legyünk ilyen gyengék. Ahogy felálltunk, mint két büntetésben lévő kisgyerek, csak arra tudtunk gondolni, hogy nem lenne szabad kint lennie neki sem, lévén a legveszélyeztetettebb korosztályhoz tartozik.

Egyelőre előreláthatóan külön maradunk. Ahogy egyre nőnek a számok, egyre veszélyesebb, szóval más módon kell levezetnünk a szexuális vágyainkat. De nem fogom elfelejteni, mennyire kívántuk egymást ott a tanyán.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.