A popsztár Taylor Swift is szerepet kapott David O. Russell új filmjében.

David O. Russel A-listás sztárokat válogatott: Christian Bale, Margot Robbie, Rami Malek és John David Washington

A New Regency produkciójában Taylor Swift olyan színészekkel játszott David O. Russell filmjében, mint Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek és Zoe Saldana írja a Variety.

Az Amerikai botrány és a Napos oldal rendezője, David O. Russell maga írta új filmje forgatókönyvét. Ez lesz az első mozikba kerülő játékfilmje a Jennifer Lawrence főszereplésével forgatott, 2015-ben bemutatott Joy című film óta.

taylor swift david o. russell rami malek christian bale margot robbie
Sem az új film címét és sem történetének szinopszisát nem hozták még nyilvánosságra, de a produkciós munka már befejeződött / Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images
Sem az új film címét és sem történetének szinopszisát nem hozták még nyilvánosságra, de a produkciós munka már befejeződött.

Taylor Swift rendesen kihasználta a pandémiát

A filmet a Disneyhez tartozó 20th Century Stúdió forgalmazza majd egy később bejelentett időpontban.

Swift a pandémia alatt nagyon sokat dolgozott, két albuma is elkészült, a Folklore és az Evermore. Korábban is szerepelt már mozifilmben, 2010-ben debütált a Valentin nap című romantikus vígjátékban, legutóbb az Andrew Lloyd Webber musicaljéből készült Macskák filmváltozatában láthatták a mozinézők.

A Sundance Filmfesztiválon 2020-ban mutatták be a Miss Americana című dokumentumfilmet, amely róla készült.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet