Az RTL publikálta a teljes interjút, amit a csatorna fennállásának 25. évfordulója alkalmából készített Vágó Istvánnal.

Az RTL korábban csak egy rövid részletet osztott meg a Vágó Istvánnal készített utolsó interjújából, de a kvízmester halála után nyilvánosságra hozták a teljes anyagot, írja168.

Az egykori tévés arról mesélt, hogy bár a mai tévénézők jelentős többsége az idősebb korosztályba tartozik, mivel a fiatalabb generáció egyre kevesebb tévét néz, a csatornák fiatalos műsorokat próbálnak készíteni. Véleménye szerint ez okozza azt, hogy a nézők manapság jellemzően nem kedvelik a televíziós személyiségeket, mivel nem nekik készülnek a műsorok.

„’97 előtt, amikor ugye volt A Magyar Televízió, nem voltak konkurenciaharcok, egymás között sem, vagy alig, addig a nézők minket szerettek. És elindult ez a sokszínű televíziózás, és hogyha látjuk a social médiát, a Facebookot és egyéb dolgokat, ahova az emberek be tudnak írni, de tudnak kommentelni online újságokban is, azt vesszük észre, hogy alig van olyan tévés szereplő, akit ma kedvelnek” – magyarázta.

Sokkal inkább szeretik szapulni, belerúgni, gyalázni – ez nem jó fejlemény. Ma már a tévéseket inkább nem szeretik. Minket még annak idején szerettek. Nagy váltás

– jelentette ki. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet