Tóth Andi, az X-Faktor 5. szériájának (2014) győztese bizonyíték gyanánt képernyőfotót posztolt, ahogy Tóth Gabi gyalázza egy Facebook-csoportban.

Tóth Andi nem haragszik Tóth Gabira

Tóth Andi legfrissebb posztjában arra hívta fel a figyelmet, hogy állítása szerint létezik egy titkos Facebook-csoport, amelyben magyar celebritások alázzák kollégáikat. Egy képernyőfotón be is mutatta, hogy Tóth Gabi énekes éppen őt gúnyolta ki.

Tóth Andi azt írta a bejegyzéséhez, hogy már lassan egy éve próbálja névrokona szítani a tüzet kettejük között különféle, megalázó posztokkal. Az X-Faktor-győztes szerint ezeket rendre eltávolítja a pályatársa. De a bejegyzések mellett privát üzenetben és nyilvános hozzászólásokban is gúnyolja őt Gabi

Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen. Bravo! Jó üzenet a fiataloknak! Imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal

– olvasható Tóth Gabi véleménye a névrokona legutóbbi fotójáról a Sukerdáz Basefuck titkos Facebook-csoportban. 

Tóth Andi volt párja is nyugzáta Tóth Gabi posztját

Az X-faktor-győztese szomorúnak tartja, hogy létezik ilyen csoport, amelyben magyar előadók „gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat”. Hozzátette cinikusan a képernyőfotót posztoló Tóth, hogy örülne, ha vége lenne a karanténnak, mert „túlságosan unatkoznak művésztársaim”. A bejegyzését azzal zárta, hogy ő nem haragszik Gabira, „csak törődjön mindenki a saját dolgával”.

Az említett Sukerdáz Basefuck csoportnak olyan hírességek a tagjai, mint Dombóvári István humorista és Szabó ÁdámAndi volt párja, aki egy ölelő emojival nyugtázta Gabi említett posztját.

Mi változott a Sztárban Sztár óta?

Egyébként már a Sztárban sztár versenye alatt – amikor Gabit kellett alakítania a színpadon Andinak és a Hosszú idők dalát adta elő – elmondta, hogy ő sosem veszett össze kolléganőjével, de utalt rá, hogy névrokona valamiért nem kedveli őt.

Azért is érdekes mindez, mert Gabi a produkció után azt írta, hogy annyira meghatódott és büszke Andira, hogy elsírta magát.  

Fantasztikus vagy és nagyon szép! Életem egyik legfontosabb saját dala, és te megcsináltad, tökéletesen

– írta akkor Gabi. „Egy hatalmas megtiszteltetés volt és imádtam minden percét” – reagált a bejegyzésre Andi.

Jobb adni, mint kapni

Az Instagram-bejegyzés után egy órával kiegészítésképpen Sztoriban Gabi bántalmazásról szóló blogbejegyzésére hívta fel a figyelmet ironikusan Andi. Az Online bántalmazás – Hol a határ? című írásában Gabi igyekszik választ adni azoknak, akik gyalázzák őt, mert kirúgatott valakit a munkahelyéről a neki intézett gyűlölködő hozzászólás miatt. Persze az a kommentelő nyilvánosan tette, míg Gabi titkos csoportban, amikor Andit gúnyolta.

A blog, ahová Tóth Gabi ír Kendőzetlenül rovatcímmel, egyébként a magyar kormány kedvenc családbarát platformja. Gabi majdnem egy éve, február 3-án indított közös blogot a Családbarát Ország Nonprofit Kft.-vel, a hozzá tartozó csalad.hu oldalon. 2017 márciusában az akkor még kormánykritikus Magyar Nemzet írta meg, 6 milliárdos kampányra írt ki tendert a kormány. Azonban a feltételeket úgy határozta meg, hogy arra csak egy cég nyújthat be pályázatot. 

A lap megjegyezte, hogy a CSBO egyedül pályázhatott egy 1 milliárd értékű, Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése című felhívásra is.

A Magyar Nemzet arra is rávilágított, hogy a szóban forgó szervezetnek korábban köze nem volt családpolitikához. A céget húsz éve még Zánka Tours néven alapították, ebből lett a Magyar Vitorlás Központ Nonprofit Kft., hogy aztán 2016 februárban Családbarát Ország legyen.

„A bőrszerkós, combcsizmás fotó mind én vagyok"

Tóth Andi közösségi oldalain rendre pikáns fotók láthatók, amelyek miatt több követője is negatív hozzászólást ír, mondván, nem erre kellene helyeznie a hangsúlyt, hanem a a zenéhez köthető tehetségére. 

A fenti, Tóth Gabi által is kifogásolt – egyébként reklámnak minősülő – fotó a követőit is arra sarkallta, hogy megírja a véleményét. Az egyik hozzászóló szerint nem így kellene építenie a karrierjét. Úgy véli, legfeljebb három évig lehet előtérben Tóth Andi, utána süllyesztőbe” kerül, ha így folytatja, soha nem tud Koncz Zsuzsa, Kovács Kati nyomdokaiba lépnie, akik hetvenéves korukban is a színen vannak”. A kommentelő azt javasolta, hogy érettségizzen le, hogy később – írta cinikusan – el tudjon helyezkedni szupermarketben vagy irodában, ha már nem megy a szekér.

A kommentelő vélhetően a nemrégiben készített interjúra reflektált, amelyben a Sztárban Sztár döntőse azt mondta, „lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok.”

Kapcsolódó cikk

Korábban egyébként elmondta a Blikknek az énekesnő, hogy sosem fotózkodna meztelenül. Azonban „a bőrszerkós, combcsizmás fotó viszont én vagyok, azt vállalom”, és mindazt, amit kirak Instagram-oldalára.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet