Keanu Reeves leforgatja a John Wick 4. és 5. részét is, egymásutánban

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagy sikerű John Wick-filmek következő két részét, így Keanu Reeves mint bérgyilkos igazságosztó a 4. és az 5. részben is folytatja – ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

Ráadásul egyszerre forgatják a 4. és 5. részt

Tavaly jelentették be, hogy érkezik a John Wick női változata, amelynek a forgalmazója szintén a Lionsgate és a producer Keanu Reeves. Azonban ezúttal a Lionsgate vezérigazgatója, Jon Feltheimer szerint gőzerővel készülnek a folytatások forgatókönyvei. A negyedik rész a tervek szerint 2022-ben, az emlékezet napja (Memorial Day) ünnepi hétvégéjén érkezik a mozikba – számolt be a The Hollywood Reporter című filmes portál.

John Wick 4 5 Folytatas Keanu Reeves
Keanu Reeves A John Wick 4. És 5. Részét Is Leforgatja / Fotó: Lionsgate

Tavaly májusban egyébként már tudható volt, hogy jön a 4. rész, pedig alig ért véget a 3. rész. A 3., Parabellum című részt Reeves igencsak népszerűsítette: dögös fotósorozattal gondolta mindezt.

Feltheimer hozzátette, hogy reményeik szerint sikerül gyorsan egymás után leforgatni a 4. és az 5. részét, amint Keanu Reeves elérhető lesz a jövő év elején.

Amit mindig is tudni szerettél volna a John Wick-filmek kutyáiról

Keanu Reeves látványos, pörgős akciófilmje november 13-tól a mozikban! A trilógiában John Wicknek két hűséges négylábú társa is van van. A második és harmadik részében ( John Wick: 2. felvonás és John Wick: 3. felvonás – Parabellum) egy pitbull csatlakozik a főhőshöz, akinek nem lehet tudni a nevét.

A Lionsgate által forgalmazott első három John Wick-film több mint 579 millió dollár jegyárbevételt hozott világszerte.

A negyedik rész premierje eredetileg 2021 májusában lett volna, ám a koronavírus-járvány miatt 2022 május 27-re halasztották.

Közben a Mátrix 4. részét is forgatja Keanu Reeves

Reeves jelenleg a Mátrix 4. részét forgatja Berlinben, miután a Warner Bros. produkció munkálatai egy ideig szüneteltek a járvány miatt. A trilógia folytatását tavaly augusztusban jelentették be, és Reeves mellett Jade Pinkett-Smith és Neil Patrick Harris szerepet kap. Reeves szerint egyébként nagyon ambíciózus a forgatókönyv.

Keanu Reeves: “Neo sokkal jobb ember, mint én vagyok”

Ő volt egykor a legvonzóbb színész Hollywoodban. A hatására ikonná vált. A karrierje hektikusan alakult, de sosem állt meg. Szerepelt két Mátrix- folytatásban és számos felejthető fércműben is. De aztán jött John Wick, a Parabellummal pedig a színész 54 évesen ismét a csúcsra került. Keanu Reeves a The Jakarta Post számára adott interjút, New Yorkban.

Emellett el is mondta, miért vállalta el Neo szerepét.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból