A Reeboknak jó ötletnek tűnt, hogy hindu istennőként mutassa be Cardi B-t a sportcipő kampányában.

Durga B

Felzúdult az internet népe, amiért Cardi B a Reebok cég legújabb reklámkampányában hindu istennőként pózolt egy sportcipővel, írja a Page Six.  

Cardi B Reebok Reklam
Cardi B A Reebok-Kampányban / Fotó: Reebok

A Footwear News szaklap novemberi címlapjára került reklámfotón a 28 éves énekesnő Durgát, a nyolckarú istennőt alakítja. Általában fegyverekkel szokták ábrázolni, a rapper kezében viszont a sportruházatgyártó Club C Cardi tornacipőjét tartja. 

Kapcsolódó cikk

Az internetezők rögtön megjegyezték, hogy a hindu templomokba nem lehet cipővel belépni, és ezt szóvá is tették a közösségi médiában.

 

„Ha megbántottam valakit, akkor elnézést kérek”

„A Reebok-reklámkampány fotózásán a kreatívok azt mondták nekem, hogy egy olyan istennőt fogok megszemélyesíteni, aki az erőt, a nőiességet és a felszabadítást képviseli. Ez nagyon megtetszett, hiszen éppen erről szól nálam minden, úgyhogy azt gondoltam, mennyire menő” – magyarázta Cardi B az Instagram oldalán múlt szerdán, amit aztán le is törölt. 

„Ha valaki azt gondolja rólam, hogy megsértem a kultúráját vagy a vallását, akkor elnézést kérek. Nem ez volt a szándékom. Nem szeretném senkinek sem megsérteni a vallását… Nem akartam tiszteletlen lenni. Lehet, hogy utána kellett volna néznem. Most már nem tudok ezen változtatni, de majd legközelebb utánanézek” – ígérte az énekesnő a rajongóinak. Az énekesnő miután leforgatta az idei nyár botrányvideóját, szakított arra is időt, hogy az akkor még csak elnökjelölt Joe Bidennel beszélgessen

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet