Fluor Tomi: „Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk?”

A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és az égvilágon senkinek nem árt, ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már – reagált Fluor Tomi Dúró Dóra akciójára, amikor a politikus ledarált egy mesekönyvet, mert azt ő a „homoszexualizmus propagandájának” tekinti.

LMBTQ-karakterek mellett több kisebbség is megjelenik a könyvben

A Meseország mindenkié című könyvben ismert mesék átiratai szerepelnek, a Labrisz kiadó leírása szerint olyan hősökkel, akik valamilyen stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak.

Mivel több kisebbség mellett szerepelnek benne LMBTQ-karakterek is, ez indította a Mi Hazánk Mozgalom politikusát, Dúró Dórát a nyilvános könyvdarálásra.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Megsemmisítem a homoszexualizmus propagandakönyvét, ami a gyerekek egészséges fejlődése és a magyar kultúra elleni támadás[/perfectpullquote]

– mondta Dúró.

Az elfogadásról szóló könyvet darálta le Dúró

Az akció, ami mellesleg hihetetlen reklámot biztosított a kötetnek, sokakat felháborított. Többek között  az elmúlt években a kormányt élesen bíráló Fluor Tomit is, aki a 24.hu-nak azt mondta, hogy Dúró Dóra egy olyan könyvet darált le, „ami alapjaiban az elfogadásról szól, például arról, hogy ne csúfold a fogyatékkal élőt, ne legyél előítéletes a romákkal és legyen benned érzékenység az öregek felé. Szerinte ezek aberrált dolgok, és számára csak a tökéletes magyar ember tekinthető embernek”.

Fluor Tomi Meseorszag Mindenkie Duro Dora Konyvdaralas Konyvegetes Scaled
Fluor Tomi, A Wellhello Zenekar Alapítója / Fotó: Hering Orsolya

Fluor szerint az igazi kérdés az, hogy miért fáj ennyire Dúrónak az, ha valaki nem heteroszexuálisnak születik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már[/perfectpullquote]

– mondta a Wellhello zenekar tagja.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Fluor úgy véli, az a szülő pedig, aki azt gondolja, hogy a gyereke egy mesekönyv vagy egy tévéműsor hatására változik meg, esélyesen nem teremtett meg egy stabil bázist számára.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié, ha már úgyis pártok mondják meg, hogy ki a magyar meg ki nem. Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?[/perfectpullquote]

– fogalmazott a zenész.

A kormánymédia Fluor interjúra után igyekezett is Dúró védelmére kelni és ekézni a magyar zenész. A 888 például azzal a címmel adott hírt az ügyről, hogy A gyermektelen Fluor Tomi az LMBTQ-mesékre nemet mondó szülőket cseszteti.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból