“Anyának lenni azt jelenti, hogy megismered a benned rejlő erőt és elbánsz a félelmeiddel, amelyekről nem is tudtad hogy léteznek.” – Linda Wooten.

Hirdetés

Ezzel az idézettel mindent le lehet írni, ha az anyaság a téma. Ha valaki már megismerte, milyen szülőnek lenni, tudja, hogy leginkább hullámvasút az élete: egyszer fenn, egyszer lenn. Azonban a legnagyobb ajándék, amit kaphat az ember. És persze a legnagyobb kihívás is, amely kemény munka. Mint minden édesanyának, hálát kell adni minden egyes pillanatért, amit a gyermekekkel él meg az ember. Ebben a rohanó világban releváns emlékezni azokra a különleges momentumokra, amelyeket velük töltött a szülő, mert piszok hamar felnőnek, a napok csak telnek és telnek, és aztán azon kapja magát az ember, hogy a diplomaosztóján vagyunk.

Összeállításra került a TOP 5 fotó, amely az anya és a gyerek első pillantását dokumentálta, hogy egy pár percre megállítsuk az időt, és visszaemlékezzünk erre a csodás, szinte végtelennek tűnő időre.

Ha nektek is van olyan fotótok, amikor először pillantjátok meg egymást a gyermekeddel, küldd el nekünk az info@contextus.hu e-mail címre, hogy összeállíthassunk egy válogatást belőlük!

Hirdetés
FORRÁSBored Panda
MEGOSZTÁS
A ContextUs független, kulturális és közéleti webzine 2016 januárjában indult útjára. Az online magazin küldetésének tartja, hogy a fiatalok körében népszerűsítse azon kulturális területeket, amelyekkel nem, vagy csak nehezen kerülnének kapcsolatba. Emellett a pályakezdő újságíróknak, művészeknek is bemutatkozási felületet biztosít. A ContextUs célja, hogy összehozza a generációkat, és, hogy mindezt színvonalas, a legújabb trendeknek megfelelő felületen tegye.