Hallgatom Lezúzta a mezőnyt az idei év Nagy-Szín-Pad győztes Apey...

Lezúzta a mezőnyt az idei év Nagy-Szín-Pad győztes Apey and the Pea

Promóció

A doomos-, stoners metál hazai nagyágyúi május 11-én este sem tették magukat takarékra. Miért is tették volna, hiszen akkorát szóltak, hogy besöpörték a 2018-as Nagy-Szín-Padot.

Promóció

Az hagyján, hogy a húsz perces ízelítő alatt, amit az Apey and the Pea a döntő során letolt, beszakadt az ember valóságérzete, de az a bázis, ami már a csapatot követi, példaértékű. Én személy szerint nem vagyok nagy metálos, de amit a srácok toltak, engem is elsöpört.

/ Fotó: Nagyszínpad

Ne feledkezzünk meg azonban a másik két esélyesről sem, hiszen páratlan hangulatokkal érkeztek. Anonia Vai – aki másodikként lépett színpadra – hozta a gyertyagyújtogatós, olykor kissé sámánasszonyos, lázadó nő motivikáját, ami egy egészen más, klubhangulat jellegű légkört teremtett. Egy kicsit érettebb, tajtékosabb és prudensebb színt kaptunk, mielőtt berobbant a végén az NB.

/ Fotó: Nagyszínpad

Ami nagyon megfogott a csapatban, hogy minden porcikájukon érezni lehetett, hogy iszonyúan élvezik a színpadot. Mindamellett, hogy a döntősök közül egyedüliként álltak magyar számokkal a színpadra, olyan energiával tolták végig a bulit, hogy hipp-hopp a rajongójukká váltam. Fiatalok, lendületesek és a színpadtechnikától eltekintve is szikrázó jelenségek.

Három teljesen eltérő műfaj, három jellegzetes karaktere képviselte az idei palettát a döntőben. Noha az is világossá válhatott azoknak, akik a helyszínen követték az eseményeket, hogy bizony még mindig nem táncol senki jobban, mint Lóci.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3