Alice Merton: A ‘No Roots’ végre Budapesten is meghódít mindenkit

Alice Merton: A ‘No Roots’ végre Budapesten is meghódít mindenkit

Alice Merton örök utazó, akinek egyetlen otthona a színpad. Erről, megtett útjáról szól a fiatal énekesnő első slágere, a több mint negyvenmillió megtekintést számláló No Roots is, ami viharos sebességgel hódította meg a Billboard listáját, a rádiókat, majd Európa showcase fesztiváljait is.

Következő, 2018-as Európa-turnéja feltehetően az utolsó alkalom lesz, hogy Alice-t klubokban láthassa egyre gyarapodó közönsége, így a februári A38-as bemutatkozása önmagában is egyszeri eseménynek ígérkezik.

24 év, 12 költözés: bármilyen nomádul is hangzik, Alice Merton kiskorától folyamatosan úton élt, alkotott és létezett. Az Amerikában született, Kanadában felnőtt és Németországban tanult Alice Merton Angliában érezte késznek magát arra, hogy dalokban fejezze ki magát. Mivel alkotói alapélménye is az őszinteség, ami a No Roots honvágytalanságában is megjelenik, eleinte szülei tették fel neki a kérdést:

Biztos, hogy szeretnéd ezt megosztani a világgal?

– amire az énekesnő is kellemesen emlékszik vissza, hiszen az ötéves kora óta zongorázó Alice Merton hamar átpártolt Rachmaninoffról a The Killersre.

/ Fotó: Alice Merton hivatalos Facebook-oldala

A saját kiadót alapító szerző – a Paper Planes mint név, a kapcsolódó M.I.A.-dal előtt tiszteleg – minden értelemben a maga ura. És ez az elemi őszinteség az, ami meghatározza saját számait is, valamint ezt tekinthetjük világméretű sikerének kulcsaként is. A No Roots népszerűsége egyébként is példátlan volt, hiszen hetek alatt platina fokozatot ért el Franciaországban, és bearanyozódott Németországban, valamint Ausztriában is. A februári Európa-turnéját pedig egy amerikai klubkör előzi meg, ahol már most telt házas plecsnikkel frissül az énekesnő turnéplakátja.

Alice Merton – No Roots

Subscribe ► http://ytb.li/AliceMerton Stream/Download my album MINT ►► http://hyperurl.co/AliceMerton-Mint Purchase my album MINT ►► http://hyperurl.co/Alice…

2017-ben Alice Merton Európa és Amerika klubjaiban is bizonyított már: egyetlen EP-jével kiérdemelte a legfontosabb fesztiválok és showcase-ek figyelmét, első nagylemezét pedig már most nagy várakozós előzi meg. Emiatt is vagyunk biztosak abban, hogy vissza nem térő lehetőség lesz intim klubhangulatban látni egy ennyire reményteli énekhangot, aki jó eséllyel hatalmas sztárrá nőheti majd ki magát a következő években.

#web  |  #facebook  |  #youtube  |  #instagram

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. február 28., 20 óra

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: 1. 900 HUF elővételben, 3. 500 HUF helyszínen

Jegyfoglalás: ITT

Kezdőlap > Uncategorized > Alice Merton: A ‘No Roots’ végre Budapesten is meghódít mindenkit

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból