Az olasz Vogue rávilágít a divat és a politika kapcsolatára

Az olasz Vogue rávilágít a divat és a politika kapcsolatára

A The Photo Vogue Fesztivál visszatér, és kíméletlenebb, mint valaha. David LaChapelle, Steven Meisel, Tim Walker elmossák a határokat a divat és a politika között. 

Tavalyi debütálása után, a Vogue Italia Photo Vogue Festival-ja ismét beveszi Milánót 2017-ben. November 15-19. között számos kiállítás fogja szemléltetni szerte a városban, hogyan kapcsolódik össze a politika és a divat. A kiállítások nem csak a feltörekvő tehetségekkel foglalkoznak, hanem az 50 éves Vogue Italia archívumból is szemezget majd megmutatva, hogyan viszonyult a magazin olyan témákhoz, mint a gender, identitás, környezettudatosság.  A késői Franca Sozzani vezetőség alatt számos példát találunk olyan úttörő alkotásokra, mint a 2008-as Black Issue is.

Olyan világhírű fotósok munkáival is találkozhatunk majd, mint Bruce WeberDavid LaChapelleEllen von UnwerthMiles AldridgePeter LindberghSteven Meisel és Tim Walker, csak hogy néhányat említsünk.

A kiállítás azt is megmutatja, hogy a fotózás az iparágon belüli viták katalizátora volt, retrospektív vizuális archívumokat használva a plasztikai sebészet morbid megszállottságainak feltárására.

Kezdőlap > Uncategorized > Az olasz Vogue rávilágít a divat és a politika kapcsolatára

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból